Dit vinden wij zo leuk aan Paul Smith

Paul Smith is een cool Brits merk met een edge. De gelijknamige ontwerper begon in 1970 zijn eerste boetiek in Notthingham, dit was het begin van een succesverhaal. In 1976 showde hij voor het eerst zijn collectie in Parijs, anno 2015 is het merk overal ter wereld verkrijgbaar. Inmiddels zit hij al meer dan 40 jaar in het vak.

Paul-Smith-Spectacles-by-Oliver-Peoples_002

Mr. Smith wordt geroemd om zijn vermogen te anticiperen en trends te starten, niet alleen de mode, maar ook in andere lifestyle elementen. Vandaag de dag zijn er 14 merken die onder zijn naam vallen: waaronder Paul Smith voor mannen en vrouwen, Paul Smith Jeans, Paul Smith Black, Paul Smith Shoes en Paul Smith Accessoires. Alles wordt ontworpen in Notthingham en voornamelijk geproduceerd in Engeland en Italië.

collage PS

collage ps2

Wanneer je van opvallende items houdt en kwaliteit hoog in het vaandel hebt, dan is Paul Smith zeker iets voor jou. Wil je een item van dit merk ontvangen in je volgende box? Geef het aan bij je personal shopper en deze zal voor je aan de slag gaan. Ben je nog geen member van The Cloakroom? Meld je dan aan op onze website!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s