Dit is dé kleur voor het najaar

Eerder hadden we het al over de trend ‘Any Green Goes‘. Maar groen is niet de enige kleur die het goed doet dit seizoen. Grijs zien we dit najaar veel terug op de catwalk en in het straatbeeld. Lees hier hoe je grijs het beste draagt!

grijs1Grijs is een kleur waarmee je heel makkelijk kunt combineren. Het oogt wat frisser dan zwart, maar de mogelijkheden zijn bijna net zo eindeloos. Zo staat grijs heel goed bij wit, donkerblauw, bordeaux, camel, donkergroen en zwart natuurlijk. Er zijn veel verschillende tinten grijs waardoor je de kleur ook makkelijk ton sur ton kunt dragen.collage grijs 1

Je kunt weinig fout doen met deze kleur. Of je nu gaat voor een grijze broek, trui, colbert of schoenen: mits je met de juiste kleuren combineert zit je altijd goed. De kleur kan zowel zakelijk als casual gedragen worden. Vind je een compleet grijze outfit net iets too much? Dan kun je ook kiezen voor een accessoire in deze kleur.
grijs4
collage grijs 3grijs10
grijs11

collage grijs
grijs7

collage grijs 4

Toe aan een nieuwe outfit? Neem contact op met je personal shopper of meld je aan op onze website.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s