Deze TV-serie mag je niet missen

Nadat we eerder al schreven over Narcos, hebben we nu weer een nieuwe lieveling gevonden tussen alle tv-programma’s. Deze serie gaat je vermaken tijdens alle koude winterdagen!

Onze nieuwe favoriet is Empire, met in de hoofdrol Lucious Lyon (Terrence Howard) die aan het roer staat van het miljarden hiphop bedrijf Empire. Aan het begin van de serie krijgt hij te horen krijgt dat hij de ziekte ALS heeft en wordt hem nog maximaal 3 jaar gegeven. Hierdoor moet hij één van zijn zoons uitkiezen om zijn opvolger te worden. Wordt het zijn oudste zoon, Andre, die een ontzettend goede zakenman is, maar geen enkel muzikaal talent heeft. Wordt het zijn middelste zoon, een briljante musicus, maar homo tot spijt van zijn vader. Of de jongste, een playboy, maar ontzettend goede performer. Net wanneer Lucious denkt alles op een rijtje te hebben, komt zijn ex-vrouw Cookie langs. Ze is na 17 jaar gevangenis vrijgesproken en komt haar deel van het bedrijf opeisen…

cast-of-empire-in-vogue

Dat deze dramaserie een topper is, wordt bevestigd met vele prijzen en onder andere 3 Emmy-nominaties. Gastrollen worden gespeeld door onder andere: Jennifer Hudson, Snoop Dogg, Mary J. Blige en Naomi Campbell. De muziek is geproduceerd door Timbaland. Inmiddels is het tweede seizoen alweer te zien op FOX, maar dankzij het wereldwijde web kun je de rest natuurlijk terugkijken.

Kijk je liever naar Empire dan dat je gaat shoppen? Laat je personal shopper voortaan je outfits samenstellen. Om gebruik te maken van deze dienst kun je jezelf aanmelden op onze website.

fox-empire

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s