De favoriete stad van personal shopper Merel

Londen is een combinatie van eeuwenoude tradities met trendy hotspots. Daarnaast ben je er in een uurtje vliegen en is de stad ook prima met de trein te bereiken. Dit maakt dat onze personal shopper merel er zo graag komt. Elk jaar probeert ze er wel een keer heen te gaan en steeds weer ontdekt ze nieuwe restaurants, winkels en barretjes.

10-coolste-dingen-doen-in-londen

Er is genoeg te zien in Londen: Buckingham Palace, de Tower Bridge, Westminster Abbey, Hyde park, de London Eye en ga zo maar door. Naast alle super-toeristische (maar niet minder leuke) bezienswaardigheden is er natuurlijk verder ook nog genoeg te doen. Zo is Merel een groot fan van markten. Haar favorieten zijn Portobello Road Market en Spitalfields Market. Hier kun je de mooiste antieke items vinden, in combinatie met heerlijk eten en andere snuisterijen.

AGL0300063CNITESHOT

Op gebied van shoppen kun je jezelf helemaal te buiten gaan op Oxford Street. Hier vindt je voornamelijk de grote ketens, zoals Zara, River Island en natuurlijk het Engelse Topshop/Topman. In Regent Street en Bond Street kun je terecht voor het hogere segment. Londen staat natuurlijk bekend om de vele warenhuizen. Selfridges, Harrods, Harvey Nichols.. ze zijn hier allemaal vertegenwoordigt. Kom je voor ‘window shopping’, dan kun je het beste naar Harrods gaan. Hier kom je de meest extreme producten tegen en verbaas je jezelf keer op keer over wat er over de toonbank vliegt.

“Londen is de ideale winkelstad met heerlijke restaurants.”

De combinatie van een ideale winkelstad met heerlijke restaurants is de reden dat Merel maar terug blijft komen. Ondanks het feit dat de Engelse keuken niet echt razend populair is, zijn er genoeg toffe eettentjes te vinden waar je goed kunt eten. Een ontbijtje eet Merel het liefst bij Wolseley. Dit is een traditioneel restaurant gevestigd op de bekende Piccadilly boulevard. Tussen de middag kun je terecht bij Cecconi’s, een Italiaanse lunchtent waar ze heerlijke salades en pasta’s hebben. Ben je fan van sushi en heb je geen hoogtevrees? Ga dan dineren bij Sushi Samba, gevestigd op de 38e verdieping heb je prachtig uitzicht over de hele stad. De keuken is een combinatie van Japans, Braziliaans en Peruaans. Zeker de moeite waard!

sushisamba---low-res_lg

Londen is een stad die nooit slaapt, dus ook voor een drankje kun je er goed terecht. Sketch is een aanrader, hier schenken ze de beste cocktails. Verder zit er op elke hoek van de straat wel een leuke pub waar ze een goede Ale schenken. Mocht het écht zo laat worden dat je zelfs wat dansjes wilt gaan wagen, dan zijn ook daar genoeg opties voor. Zo is er DSTRKT, een chique club. Of ga naar Cirque Le Soir, een bekende club waar ook veel celebs komen. Ook kun je helemaal uit je dak gaan in de Pacha. Opties zijn er in ieder geval genoeg, maar houdt wel rekening met een streng deurbeleid. Zorg dus dat je gepast gekleed bent. Heb je daar hulp bij nodig? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Merel!

merel2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s