4x slapen onder de sterren

Van velen is het de ultieme vakantiedroom: slapen onder de sterren. Helaas zijn de plaatsen waar dit mogelijk is moeilijk te vinden. Juist daarom hebben wij er 6 voor je geselecteerd! 

Nihuwata Resort, Indonesië
Deze plek heeft veel weg van het paradijs. Dit resort bevindt zich op het Indonesische eiland Sumba, een uurtje vliegen vanaf Bali. Nihuwata is een geweldige plek om te surfen, zeker als je in dit hotel kunt verblijven. Het bijzondere aan deze villa’s is dat ze aan de zijkant open zijn, zodat je 24/7 uitzicht hebt op de prachtige baai. Klinkt ons als muziek in de oren!

newmain1958852

Aurora Safari Camp, Lapland
Hou je juist meer van de kou dan van de hitte? Dan ben je in Lapland op het juiste adres. Dit “kamp” bevindt zich boven de poolcirkel en er is in de verste verte geen kunstmatig licht te bekennen. Er zijn 5 semi-doorzichtige tenten met houtkachels die je warm houden bij -37°c. Gelegen aan de rivier, is dit dé perfecte plaats om het noorderlicht te bekijken.

699612-aurora-safari-camp-lapland-sweden-northern-europe-europe

Lost Island of Baobabs, Botswana
Diep in het wildreservaat Kalahari in Botswana is deze plek te vinden, waar je kunt slapen tussen de rotsen en wilde dieren. Wanneer het donker wordt, is het een wonderlijk zicht: meer dan een miljoen sterren zijn vanaf deze plaats zichtbaar. De weg er naartoe is een avontuur op zich, maar het is zeker de moeite waard!

8bdbbc34-abd8-4aed-ab48-d357c4b8984d

Clayoquot loud Camp, Canada
Deze bijzondere plaats is alleen bereikbaar met helikopter, maar deze rit is al net zo mooi als de bestemming zelf. Je vliegt over een Unesco-fjord op het Vancouver Island. Eenmaal aangekomen zijn er 3 tenten beschikbaar aan de waterkant. Je kunt hier de beste zalm eten en zelfs massages krijgen. Vergeet vooral je hengel niet om zelf nog iets te vissen.

Luxury-Tents-by-night-at-Clayoquot-Wilderness-Resort-British-Columbia-Canada


Vakantie gepland en nog geen geschikte garderobe? Neem contact op met je personal shopper of meld je aan op onze website!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s