Onze nieuwste aanwinst komt uit België!

Afgelopen maand hebben we weer een nieuwe personal shopper mogen verwelkomen in ons team. Deze keer is het Lisa die het Belgische team komt versterken. Omdat we haar graag aan jullie willen voorstellen, hebben we een kort interview met haar gedaan. 

Ik ben Lisa Sneijder, The Cloakroom’s nieuwste personal shopper. Door mijn Nederlandse, Belgische en Amerikaanse roots ben ik een leuke mengelmoes van culturen. Iets wat bij The Cloakroom goed van pas komt! Mijn liefde voor mode begon al in mijn kindertijd toen ik stellig mijn eigen outfits koos. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een studie Fashion Design & Branding op het Amsterdam Fashion Institute. Naast mijn studie heb ik stage gelopen bij een Amsterdamse stylist en fashion consultant. Nu het tijd werd voor een vaste baan, viel mijn oog op het bijzondere concept van The Cloakroom. De persoonlijke aanpak benadrukt van iedereen zijn unieke karakter en ik wil niks liever doen dan daar een handje bij helpen.

Hoe bevalt je baan als personal shopper?
Ik ben vrij recent begonnen, maar het persoonlijke contact met elke klant maakt het werk bijzonder. Iedereen heeft een eigen verhaal en stijl en daardoor is het elke keer een nieuwe uitdaging om de box zo perfect mogelijk te maken. De waardering bij een goede box is fantastisch en zorgt ervoor dat ik elke dag met een smile naar m’n werk ga.

Wat zijn je favoriete merken?
Een van mijn favoriete merken is Samsøe & Samsøe. Hun minimalistische design wordt versterkt door de hoge kwaliteit stoffen en mooie afwerkingen. Deze kleine details geven elk kledingstuk een uniek karakter. Mijn tweede favoriet is het Nederlandse jeans merk Denham. Ook hier viert de kwaliteit hoogtij en pas de jeans zich aan naar jouw lichaam waardoor hij zeker een tijdje meegaat. Als laatste combineer ik graag een paar Happy Socks om je outfit af te maken. Always keep an eye on the details! 😉

Waarom moeten mensen gebruik maken van onze service?
Het is een manier van shoppen dat perfect past in de huidige tijdsgeest van de moderne man. De no-nonsense aanpak maakt de communicatie makkelijk en benadrukt de persoonlijke touch die we bieden. Bij ons ben je niet zomaar een nummertje in het systeem.

Welke 3 items mogen niet ontbreken in de garderobe van een man?
Als eerst zou ik zeggen een goed passende blazer. Deze is altijd handig op zoveel verschillende momenten. Hij kan gedragen worden naar een casual event met een jeans of naar een formeler event met een pantalon en het is altijd stylish! Als tweede hou ik meer van chino’s dan van jeans. Het staat altijd net wat spannender. Als laatste is een goede riem erg belangrijk en kan een outfit maken of kraken!

Wil jij door Lisa gestyled worden? Meld je aan op de website of stuur haar een berichtje op Facebook!

Lisa bloemenmarkt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s