De echte reden achter Lotte’s bezoekjes aan Barcelona

Onze personal shopper Lotte heeft haar hart verloren aan Barcelona. Sinds ze hier voor het eerst kwam, wil ze het liefst elk jaar terug. Het is dat ze Amsterdam niet kan missen (en The Cloakroom natuurlijk), anders was ze zeker weten geëmigreerd. 

Een groot voordeel van deze stad is het klimaat. Over het algemeen is de temperatuur een stuk aangenamer dan in Nederland, zeker in deze periode. Daarnaast heeft de stad écht alles: cultuur, shoppen, strand en heerlijk eten! Deze combi maakt Barcelona één van de meest bezochte steden van Europa.

tumblr_nvdoshoWWT1ubmfzyo1_1280-1

Overdag is Lotte graag te vinden in Sitges. Dit is een klein dorpje, ongeveer 20 minuten met de trein vanaf Barcelona. Hier zijn de stranden net iets beter dan in de stad zelf en is het prima vertoeven. Het haventje maakt je vakantiegevoel helemaal compleet. Valt het weer tegen? Dan kun je prima gaan slenteren over de bekende Ramblas of als echte voetbalfanaat het stadion van F.C. Barcelona bezoeken.

tumblr_ntuvv8Qjov1s2wvj0o1_1280

Ook voor de cultuurliefhebbers onder ons is er in deze Spaanse stad genoeg te beleven. Sagrada Familia, Park Güell, Montjuïc en nog veel meer talloze kathedralen, musea en parken. Naast al het moois dat Barcelona te bieden heeft, is voor Lotte één van de voornaamste reden om terug te komen toch wel het Spaanse eten. En dan met name: Pinchos. Dit zijn hapjes die met een prikkertje op een stukje brood vast zitten. Door de hele stad zitten verschillende tentjes waar ze lekkere variaties serveren, maar de beste kun je vinden bij Maitea. Het is er altijd super druk, maar het is het wachten zeker waard!

tumblr_mo3b20BTNj1qgz4t9o1_1280

Wil jij ook gestyled worden door Lotte? Bekijk haar profiel op onze website!

collage Lotte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s