De comeback van de coltrui

De jaren ’70 zijn weer helemaal hip. Dit is terug te zien in veel kledingstukken en materialen voor komend najaar. Eén van onze persoonlijke favorieten is de turtleneck, oftewel de coltrui.

In de seventies had vrijwel iedereen (man of vrouw) wel een coltrui in z’n kast hangen. Alle grote stijl- en muziek iconen bezaten er één en het was dus ook een grote trend. Later verdween hij weer uit het straatbeeld, om in de jaren ’90 weer langzaam in de mode te komen. De afgelopen jaren werd de coltrui vooral als degelijk en saai gezien, maar niets is minder waar!

befunky-collage18

De coltrui was vorig jaar al te zien op de catwalks en het ziet er naar uit dat hij nog even in het modebeeld blijft. Deze winter zijn truien sowieso helemaal in: van grofgebreid tot getailleerd. Deze trend is zeer geschikt voor ons Nederlandse herfstweer en is dan ook meer dan welkom. De turtlenecks van nu zijn of juist oversized of juist nauwsluitend. Het is natuurlijk helemaal aan jou voor welke variant jij gaat.

De getailleerde variant is het meest geschikt voor the office, maar de oversized is fashion forward. Wanneer je gaat voor deze look, kies dan voor een los vallend item en niet voor één die je op een zwerver doet lijken. Hij wordt het beste gecombineerd met een wollen jas. Vooral met de kraag rechtopstaand zie je er tiptop uit. Heb je een baard? Dan is deze trend des te meer geschikt voor jou!

In ons assortiment hebben we een aantal toffe (col-)truien, dus wacht niet langer en laat jouw personal shopper een nieuwe herfst garderobe voor je uitkiezen!

men-style-turtlenecks-4

turtleneck-sweater-look-men

men-autumn-looks-turtleneck

087609e3cd3a0a74308a37a5ea593c35

54cbcc54bbe95deb076008937c91bf12

men-looks-turtlenecks-1

4ab41760398c52d9aeb09e2bf56e9f7d

e71ff38ca20f38353732af63c0401aa8

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s