Dit is de nieuwe trend voor ruige mannen

Het nieuwe seizoen komt er weer aan en dat betekent: nieuwe trends! Er zijn natuurlijk altijd terugkomende items die je meerdere jaren kunt blijven dragen. Vaak is het extra leuk om deze items te combineren met nieuwe items, zodat je toch weer een compleet andere outfit krijgt. Elke week zullen we een trend uitlichten, zodat jij deze in je garderobe kunt toepassen!

Hou je van een ruige look? Dan is dit dé trend voor jou dit najaar. Deze trend bestaat voornamelijk uit donkere jeans, verschillende bruintinten en accessoires zoals een riem en bruine schoenen. De look doet een beetje denk aan vroeger: de kleding die werd gedragen tijdens het werken in mijnen en aan spoorwegen. Vandaar de naam ‘workwear’! Ook dikke jassen en veel laagjes horen bij deze trend. Deze outfits zijn dus ook heel comfortabel!

Mocht je hulp nodig hebben met het combineren, kun je altijd je personal shopper contacteren natuurlijk! Ben je nog geen member? Meld je dan nu aan op http://www.thecloakroom.com!

collage workwear

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s