MEET: PERSONAL SHOPPER MAX

Zoals je misschien al op onze social media voorbij hebt zien komen, hebben we onlangs drie nieuwe team members mogen verwelkomen! Omdat ze zich graag aan je willen voorstellen, kun je de komende week interviews met ze lezen op de blog. Vandaag presenteren we je onze eerste mannelijke personal shopper: Max. 

Hi, ik ben Max en ik ben 25 jaar oud. Ik woon in Amsterdam. Ik heb op het ROC mode en design gestudeerd en daarna een vervolgopleiding aan de Akademie Vogue als mode media stylist gevolgd. Ik ben vervolgens in verschillende branches werkzaam geweest, maar ik wilde wel graag iets met mijn opleidingen en kennis doen. Na lang zoeken en oriënteren ben ik bij The Cloakroom terechtgekomen!

Hoe bevalt je baan als personal shopper?
Ik heb het enorm naar mijn zin bij The Cloakroom. De functie van personal shopper past heel goed bij mij. Ik kan de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studies goed toepassen en vind het ook zeker een pluspunt dat we veel contact hebben met onze klanten. Het persoonlijke element met de klant zorgt ervoor dat je tot de beste outfits komt!

Wat zijn je favoriete merken?
Voor denim moet je bij KOI en Denham zijn! Verder hou ik van de kleding van Minimum en Selected.

Waarom moeten mensen gebruik maken van onze service?
Ten eerste is het altijd leuk om iets nieuws te proberen! Daarnaast kost het de klant vooraf helemaal niets en je krijgt altijd iemand toegewezen die weet waar hij over praat wanneer het op styling aankomt. Het is ook superhandig dat er in 1 box drie complete outfits zitten en meestal nog van verschillende merken ook! Als je dat zelf moet doen kost dat je zeker een hele middag. Bij ons word het voor je uitgekozen op basis van jouw eigen behoeftes en wordt het aan de deur geleverd! WIN WIN WIN

Welke 3 items mogen niet ontbreken in de garderobe van een man?
Dat is heel simpel: een mooie jeans, een goed overhemd en nette jas.

Wil jij gestyled worden door Max? Bezoek onze website of stuur hem eenvoudig een berichtje op Facebook!

max bloemenmarkt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s