7 FILMS DIE JE MOET ZIEN DEZE WINTER

De winter komt er (helaas) weer aan. Voor alle uren die we afgelopen tijd wekelijks op het terras hebben doorgebracht, moeten we een andere invulling gaan zoeken. Wanneer je ongeveer alle Netflix series hebt gezien, is er natuurlijk altijd nog de optie om ‘ouderwets’ een film te bekijken in de bioscoop. Daarom hebben we nu voor jou: de 7 beste films die dit najaar uit gaan komen!

1. The Lobster
We zijn er nog niet helemaal over uit hoe we deze film moeten beschrijven, maar The Guardian noemt ‘m “fascinerend vreemd en uniek”. Dat belooft wat! De film speelt zich af in de nabije toekomst, met Colin Farrell en Rachel Weisz in de hoofdrol. Alle single mensen worden wettelijk verplicht naar ‘The Hotel’ te vertrekken om binnen 45 dagen een lover te vinden. Wanneer dit niet lukt veranderen ze in een beest en worden ze het bos ingestuurd.. Wij zijn benieuwd!

lobster-movie-still

2. Bridge of Spies
Geschreven door de Coen Brothers en geregisseerd door Steven Spielberg: dit moet wel een goede film zijn! Het verhaal speelt zich af in de koude oorlog, waar een advocaat (Tom Hanks) wordt geworven door de CIA voor een geheime missie. Het wordt zijn taak de vrijlating van gevangengenomen U-2 piloot te onderhandelen. Dit levert veel zware en emotionele situaties op.

thumbnail_22081

3. Krampus
Een kerstfilm met een demonische geit in de hoofdrol, wie wilt dat nou niet zien? Misschien toch het proberen waard! Wanneer een disfunctioneel gezin ruzie krijgt over de feestdagen, krijgt de jongste zoon Max een hekel aan kerst. Wat hij niet weet is dat daarom een demonische kracht tevoorschijn komt in de gedaante van Krampus. Een geit dus, die mensen straft die niet in kerst geloven. De hel barst los en de familie wordt gedwongen voor elkaar te vechten wanneer ze in leven willen blijven.. Wij zijn niet geheel overtuigd, maar het is in ieder geval weer eens iets anders dan Love Actually moeten kijken tijdens de kerstdagen met je vriendin.

NELu0dUd0kwlON_2_a

4. Spectre
Bond film nummer 24 al weer! Deze 007 film is precies zoals je hem verwacht: prachtwagens (Aston Martin, Jaguar en Landrover) met snelle achtervolgingen, spanning, schietpartijen en natuurlijk bloedmooie dames (Monica Belluci en Lea Seydoux). Nadat Bond, wederom gespeeld door Daniel Craig, een raadselachtig bericht uit het verleden ontvangt infiltreert hij in een geheime meeting van het onheilspellende Spectre. Wanneer hij de waarheid probeert te vinden over dit bondgenootschap ontdekt hij dat hij meer gemeen heeft met de vijand dan hij dacht…

Sam-Mendes-Might-Direct-Bond-24

5. Joy
Mocht Jennifer Lawrence nog niet genoeg reden zijn om deze film te kijken, dan is de verhaallijn dat zeker. Dit waargebeurde drama gaat over een alleenstaande moeder, Joy, die de multifunctionele dweil heeft bedacht. Ze is vastberaden haar uiteenvallende familie bij elkaar te houden. Wanneer ze uiteindelijk aan het hoofd staat van een machtig imperium is ze in staat haar eigen leven, en dat van haar familie, te veranderen. Al geeft onderstaande foto een andere illusie; de film is niet gewelddadig maar dat maakt hem niet minder goed! Jennifer-Lawrence-Joy

6. The Hatefull Eight
Weer een western film van de legendarische Quentin Tarantino. Dat kan maar 1 ding betekenen: it’s about to get bloody. De film speelt zich een aantal jaar na de burgeroorlog in Wyoming af, waar 8 westerlingen (waaronder Samuel L. Jackson, Kurt Russell en Jennifer Jason Leigh) hun toevlucht zoeken in een bergpas tijdens een sneeuwstorm. Het gezelschap bestaat uit veel verschillende personen. Zo is de één bijvoorbeeld voortvluchtig voor moord en een ander is een bounty hunter. De film draait om verraad en bedrog en uiteindelijk beseft de groep dat ze misschien wel nooit op hun eindbestemming aan zullen komen..

hateful-eight-kurt-russell-samuel-l-jackson

7. The Revanant
Over bloederig gesproken! Deze thriller speelt zich af in de jaren ’20 van de 19e eeuw. De kolonist Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) gaat op oorlogspad om wraak te nemen op de leden van zijn voormalige team, die hem voor dood achter lieten na een aanval van een beer. Glass heeft veel tegenslagen en wil hoe dan ook overleven en zijn reis voorzetten. De trailer ziet er veelbelovend uit, wij kunnen in ieder geval niet wachten.

revenant-gallery-02-gallery-image

Liever films kijken dan een nieuwe outfit scoren in de regen op je vrije dag? Laat het over aan je personal shopper en meld je aan op onze website!

Een gedachte over “7 FILMS DIE JE MOET ZIEN DEZE WINTER

  1. Pingback: De stijllessen van James Bond schurken | The Cloakroom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s