Wat zegt jouw ondergoed over jou?

We schrijven hier regelmatig artikelen over kleding en hoe je verschillende items kunt combineren, maar ondergoed hebben we nog niet eerder besproken. Ook daar kan namelijk veel verschil in zitten. De één draagt het liefst zoveel mogelijk stof, de ander het liefst helemaal niets. Maar wat zegt jouw soort ondergoed nu eigenlijk over jouw?

00935e7a-342d-45b3-af15-53f719f178ed

Shameless
Geen ondergoed dragen is natuurlijk ook een optie. Mannen die dit doen kennen over het algemeen geen schaamte kennen en van vrijheid houden. Pas altijd op voor wol en ritsen, dit kan wel eens ongemakkelijk uitpakken..

Let Loose
Deze onderbroek hoort bij de relaxte man die houdt van ruimvallende broeken, maar wel een eigen stijl heeft. Helaas is er ook iets niet-relaxed aan dit soort katoenen ondergoed: ze zijn namelijk het mooist als ze netjes gestreken worden..

Tight White
Over het algemeen past deze short het beste bij mannen die ijdel zijn. Voornamelijk sportfanaten met een goed afgetraind lichaam. Deze onderbroek laat je lichaam (én vooral spieren) het beste uitkomen. Door dat het item wit is, komt de goed gebruinde huidskleur helemaal goed uit. Het is uiterst belangrijk dat je de onderbroeken wel goed wit houdt, want niets is zo onaantrekkelijk als een vergeelde variant.

Boxers
De boxer heeft twee voordelen: ze zijn geschikt voor de meeste lichaamsfiguren én ze houden alles op z’n plek zonder teveel te laten zien (zie Tight White). Deze onderbroek past bij de moderne man die zowel strakke als wat ruimere broeken draagt.

Funny
De drager van deze onderbroek staat vaak bekend als de grapjas van de groep. Hier is hij zichzelf zeker van bewust en dat laat hij dan ook graag zien op zijn kleding en ondergoed. Helaas valt dit soort niet zo goed in de smaak bij de vrouwen.. Mocht je op de versiertoer zijn, kies dan gewoon voor een boxer met een leuk printje in plaats van schunnige teksten.

Op zoek naar een nieuwe outfit én een paar goede onderbroeken? Ook dan ben je bij The Cloakroom aan het juiste adres!

Een gedachte over “Wat zegt jouw ondergoed over jou?

  1. Pingback: To tuck or not to tuck in | The Cloakroom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s