MEET: PERSONAL SHOPPER EVA

Zoals je misschien al op onze social media voorbij hebt zien komen, hebben we onlangs drie nieuwe team members mogen verwelkomen! Omdat ze zich graag aan je willen voorstellen, kun je de komende week interviews met ze lezen op de blog. Vandaag presenteren we je: Eva.

Hi allemaal!
Ik ben Eva, 22 jaar oud en woon in Amsterdam. Na het afronden van mijn studie mode/ondernemer, heb ik een jaar als au-pair gewerkt in New York. Hierna ben ik gestart aan de opleiding International Business and Management, waar ik veel heb geleerd, maar ik merkte dat ik toch liever in de mode werk in plaats van in de studieboeken zit. Tijdens mijn studie heb ik 4 jaar part-time gewerkt bij Tommy Hilfiger. De combinatie van sales en mode is mij op het lijf geschreven. Ik zit dus helemaal op mijn plek bij The Cloakroom!

Hoe bevalt je baan als personal shopper?
Voor mij biedt de baan als personal shopper een goede afwisseling tussen sales en mode. Ik vind het erg leuk om mooie setjes voor mannen te maken, maar ook het psychologische gedeelte bij de stijlsessies is erg interessant.

Wat zijn je favoriete merken?
Mijn favoriete merken zijn Eton, Tommy Hilfiger en Samsoe & Samsoe. Ik hou van mooie klassieke items die je goed met elkaar kunt combineren.

Waarom moeten mensen gebruik maken van onze service?
Wat een luxe is het om een personal shopper te hebben, zonder extra kosten! Nu je niet meer op je vrije dag hoeft te winkelen, houdt je veel meer tijd over voor andere leuke dingen. En het is natuurlijk altijd een cadeautje als je de box uitpakt!

Welke 3 items mogen niet ontbreken in de garderobe van een man?
Een item dat natuurlijk niet mag ontbreken is een mooie jeans, waarbij een goede pasvorm zeer belangrijk is. Ook moet je zeker een wit overhemd in de kast hebben (liefst één van Eton, prachtig merk!). Ook is een chino altijd goed, casual maar toch ook netjes en in allerlei leuke kleuren verkrijgbaar.

Lijkt het je leuk om gestyled te worden door Eva? Bezoek onze website of stuur haar een berichtje op Facebook.

eva bloemenmarkt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s