AUTUMN TREND #3: LESS IS MORE

Het nieuwe seizoen komt er weer aan en dat betekent: nieuwe trends! Er zijn natuurlijk altijd terugkomende items die je meerdere jaren kunt blijven dragen. Vaak is het extra leuk om deze items te combineren met nieuwe items, zodat je toch weer een compleet andere outfit krijgt. Elke week zullen we een trend uitlichten, zodat jij deze in je garderobe kunt toepassen.

Het klinkt een beetje afgezaagd, maar less is deze winter echt more! Dit betekent dat er veel geïnvesteerd wordt in sterke basics zoals een mooi overhemd of een goede jeans. Je zult verbaasd zijn hoe stijlvol je er uit kunt zien met een aantal goede basisstukken. De belangrijkste kleuren zijn zwart, grijs, beige, wit en blauw. De combinaties zijn eindeloos en, niet geheel onbelangrijk, je kunt er weinig aan verknallen.

Klinkt deze trend perfect voor jou maar mis je nog een aantal goede basics? Neem contact op met je personal shopper of meldt je aan op onze website http://www.thecloakroom.com.

collage simple

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s