HIGHLIGHT: ONTOUR

Ontour is een merk van Nederlandse bodem, opgericht in 2005. De naam zegt het eigenlijk al; dit label richt zich op de moderne man die altijd onderweg is. Mannen die kwaliteit en eenvoud waarderen, maar niet bang zijn om af en toe het randje op te zoeken.  De collecties zijn clean, maar voorzien van vernuftigd design.

Voor dit najaar is gekozen voor kleuren zoals donkerblauw, bordeaux en grijs. De kleding is simpel, maar nooit saai. De naam van de collectie is ‘Trippin’, geinspireerd op de wetenschap van mind travel. Dit uit zich door middel van grafische vormen, futuristische materialen en kleuren. Wij zijn enthousiast, hopelijk jij ook na het zien van onderstaand lookbook.

Wil jij ook Ontour in je kast? Neem contact op met je personal shopper of meld je aan op onze website http://www.thecloakroom.com!

collage 1 collage 2 collage 3 collage 4collage 5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s