AUTUMN TREND #2: BAGGY TROUSERS

Het nieuwe seizoen komt er weer aan en dat betekent: nieuwe trends! Er zijn natuurlijk altijd terugkomende items die je meerdere jaren kunt blijven dragen. Vaak is het extra leuk om deze items te combineren met nieuwe items, zodat je toch weer een compleet andere outfit krijgt. Elke week zullen we een trend uitlichten, zodat jij deze in je garderobe kunt toepassen.

Nadat de broeken seizoenen lang smaller en smaller werden, komt nu eindelijk de baggy broek weer terug. Op de catwalk zagen we vooral de extreem wijde variant, maar deze trend kun je natuurlijk ook gewoon met mate dragen. Door bijvoorbeeld een wijd model pantalon of chino te dragen, kom je al een heel eind. Je kunt dit combineren met een oversized sweater om een streetwear-look te creëren. Door de broek te dragen met een net overhemd en colbert, ziet het geheel er weer heel anders uit. Kortom: deze trend is voor iedereen geschikt!

Mocht je hulp nodig hebben met het combineren, kun je altijd je personal shopper contacteren natuurlijk! Ben je nog geen member? Meldt je dan nu aan op http://www.thecloakroom.com!

collage baggy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s