The Cloakroom Icon: David Beckham

In de mode draait alles om inspireren en geïnspireerd worden. Wij bij The Cloakroom hebben zelf een aantal mode iconen waar we gewoon kei-hard naar opkijken. Dit omdat zij net de stijl hebben die we graag wat meer in het straatbeeld zouden terugzien.

De familie Beckham staat bekend als super stijlvol gezin, dat is algemeen bekend. Victoria Beckham is de afgelopen jaren uitgegroeid tot gerenommeerde ontwerpster en stijlicoon. De kids; Brooklyn, Romeo, Cruz en Harper, zijn ondertussen ook al in campagnes en front row te vinden. En dan is er natuurlijk David, de Engelse voormalig profvoetballer. Inmiddels is hij ook model én heeft hij een eigen bodywear collectie bij de H&M. Alles wat hij aanraakt lijkt in goud te veranderen. Zo ook alles wat hij aantrekt. Werkelijk al zijn outfits worden direct wereldwijd gekopieërd, inclusief kapsels. David weet overduidelijk hoe hij zich moet kleden en wat hem het beste staat. Of het nu een pak is of een casual outfit om de kids naar school te brengen, hij ziet er altijd uit om door een ringetje te halen.

collage david beckham

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s