MEET: PERSONAL SHOPPER JOLIEN

Zoals je misschien al op onze social media voorbij hebt zien komen, hebben we onlangs drie nieuwe team members mogen verwelkomen! Omdat ze zich graag aan je willen voorstellen, kun je de komende week interviews met ze lezen op de blog. Als eerste presenteren we je: Jolien.

Hi Guys!
Ik ben Jolien, 22 jaar en net begonnen als personal shopper bij The Cloakroom. Ik woon nu 4 jaar in Amsterdam en heb al die tijd daarvoor in Zeeland gewoond bij mijn ouders. Ik heb gestudeerd voor interieur stylist, dus het stylen is mij niet helemaal onbekend. Ik vind het leuk om mensen tevreden te stellen en zo goed mogelijk te luisteren naar wat de persoon wil. Ik zit dan nu ook zeker op de goede plek :).

Hoe bevalt je baan als personal shopper?
Zal ik je iets verklappen? Ik kan bijna niet in woorden omschrijven hoe leuk ik het hier vindt! Het bevalt mij tot nu toe dus zeer goed en daarnaast leer ik ontzettend veel in een korte tijd. Het is een jong team en zorgt voor een hele prettige werksfeer. Ik hoop hier nog leuke tijd tegemoet te gaan!

Wat zijn je favoriete merken?
Samsoe Samsoe, Flippa K. Ook word ik altijd zo blij van Happy Socks!

Waarom moeten mensen gebruik maken van onze service?
Wat is er leuker dan een box ontvangen en niet weten wat erin zit? Daarnaast dat is het natuurlijk ook echt super handig. Het kost je een paar minuten om een stijlsessie met ons te doen, daarentegen hoef je jezelf niet helemaal suf te zoeken in de drukke winkelstraat!

Welke 3 items mogen niet ontbreken in de garderobe van een man?
Ik ben persoonlijk dol op mannen in een leren jack. Dit item is ook ideaal te combineren en kun je eigenlijk altijd aan. Ook vind ik een goede jeans en een trui een must. Het klinkt heel simpel maar less is is ook echt more!

Lijkt het je leuk om gestyled te worden door Jolien? Bezoek onze website of stuur haar een berichtje op Facebook!

jolien bloemenmarkt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s