HOW TO WEAR: ROZE

Bij The Cloakroom vinden we het nogal ouderwets om te denken dat mannen geen roze kunnen dragen. Roze wordt vaak met vrouwelijk geassocieerd, daarom vinden meeste mannen het moeilijk om er aan te beginnen. Onzin. Meeste mannen staan namelijk heel goed met roze. Daarnaast wordt iemand die roze draagt ook gezien als een persoon met veel zelfvertrouwen. Doen dus!

Bij roze kunnen we eigenlijk maar één advies geven: less is more. Zoals bij alle opvallende kleuren is het verstandig om één item te dragen in deze kleur en de rest van je outfit rustig te houden. Draag je een roze shirt, kies dan geen opvallende kleuren voor de rest van je oufit. Combineer het bijvoorbeeld met grijs. Een roze overhemd onder een pak is vaak ook geslaagd. Vind je het iets te gevaarlijk? Kies dan voor een lichtroze variant, dan zit je altijd goed. Dare devils draaien het om en dragen juist een roze pak met een neutraal gekleurd overhemd. Niet veel mensen komen hier mee weg dus we raden het je niet aan. Verder zijn er veel verschillende tinten roze. Kies een kleur die goed bij jouw huidskleur past. Dit kun je het beste zien in natuurlijk daglicht.

Hieronder zijn een aantal inspiratiebeelden te vinden. Laat je het combineren liever aan een professional over zodat je zeker weet dat je er stijlvol bijloopt? Neem contact op met je personal shopper of meldt je aan op de website http://www.thecloakroom.com.

collage roze

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s