HIGHLIGHT: ETON

Eton is een merk van Zweedse afkomst dat gespecialiseerd is in luxe herenoverhemden. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug naar 1928, toen het jonge koppel David en Annie Pettersson druk bezig waren met het maken van kleding. Toen de business begon te groeien hebben ze de Syfabriken Special (The Special Sewing Factory) opgericht. Uiteindelijk hebben ze de focus gelegd op heren overhemden. In 1950 veranderd de naam van het bedrijf in Eton, naar het meest succesvolle overhemd uit de collectie.

De belangrijkste elementen uit de collecties van Eton zijn door de jaren heen hetzelfde gebleven, namelijk: kwaliteit en vakmanschap. Inmiddels bestaan de collecties niet alleen meer uit overhemden maar ook uit verschillende accessoires zoals stropdassen en sjaals. Wanneer je op zoek bent naar een mooi overhemd met luxe uitstraling en een lange levensduur, dan is Eton het antwoord op al je vragen.

Ook heel handig is de Shirt Guide die op de website van Eton is te vinden. Hier kun je alle informatie vinden over modellen, materialen en maten.

Onderstaand filmpje geeft het collectiebeeld weer van de najaarscollectie 2015.

Op zoek naar een mooi, nieuw overhemd? Neem contact op met je personal shopper of meldt je aan op onze website http://www.thecloakroom.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s