AUTUMN TREND #1: ANY GREEN GOES

Het nieuwe seizoen komt er weer aan en dat betekent: nieuwe trends! Er zijn natuurlijk altijd terugkomende items die je meerdere jaren kunt blijven dragen. Vaak is het extra leuk om deze items te combineren met nieuwe items, zodat je toch weer een compleet andere outfit krijgt. Elke week zullen we een trend uitlichten, zodat jij deze in je garderobe kunt toepassen.

De eerste trend voor komend najaar is groen. Je zult vast denken: ‘is dit iets nieuws?’, maar het opvallende dit seizoen is dat werkelijk alle tinten te zien zijn. Militairy-, olijf- en zelfs mintgroen zagen we op de catwalk. Groen is vrij makkelijk te combineren, mits je het goed doet. Dit hangt natuurlijk af van de kleur, maar het beste is om het met een aardetint of zwart te dragen. Groen op groen kan ook een succes zijn, bijvoorbeeld met twee matchende items. Vind je dit net iets te ver gaan, dan kun je natuurlijk ook voor een groen accessoire kiezen. Hieronder vind je een aantal inspirerende beelden.

Moeite met het combineren of wil je een groen item aanschaffen? Neem contact op met je personal shopper of meldt je aan op onze website http://www.thecloakroom.com.

collage groen

Een gedachte over “AUTUMN TREND #1: ANY GREEN GOES

  1. Pingback: Dit is dé kleur voor het najaar | The Cloakroom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s