The Cloakroom Icon: Lenny Kravitz

In de mode draait alles om inspireren en geïnspireerd worden. Wij bij The Cloakroom hebben zelf een aantal mode iconen waar we gewoon kei-hard naar opkijken. Dit omdat zij net de stijl hebben die we graag wat meer in het straatbeeld zouden terugzien.

Er zijn weinig mannen die met zoveel verschillende kledingstijlen wegkomen als Lenny Kravitz. Deze zanger en producer is een waar stijlicoon.  Zijn mix van rock ’n roll, klassiek en vintage is uniek. Overdag verschijnt hij het liefst in een gescheurde jeans, knitwear en leren jacks. ‘S avonds ziet hij er volledig anders uit in nette pakken en overhemden, maar saai wordt hij nooit. Doordat hij zijn eigen twist geeft aan een outfit, ziet hij er altijd weer super fashionable uit. En dan nog zijn iconische item: de zonnebril. Het liefst kiest hij voor een aviator model, maar door de jaren heen heeft hij een uitlopende collectie opgebouwd.

Lenny Kravitz 25.4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s