HOW TO WEAR: DENIM OVERHEMD

Denim overhemden zien we overal terugkomen in het straatbeeld. Bij The Cloakroom zijn we er dol op, maar we horen vaak dat combineren moeilijk is. Daarom vertellen we deze week hoe je het dit overhemd het beste kunt dragen!

De eerste optie is waarschijnlijk ook de eenvoudigste, namelijk: het denim overhemd gebruiken als jasje. Je draagt ‘m dus over een shirt. Zwart blijkt vaak de beste combinatie, maar ook wit en grijs doen het goed. De broek kun je het beste in dezelfde kleur houden als het shirt. Het overhemd kun je gedeeltelijk dicht doen of open laten, het is maar net welk effect jij wilt bereiken. Met een beanie en stoere schoenen maak je de outfit helemaal af.

Je kunt natuurlijk ook gaan voor denim op denim. Dit is vaak wat lastiger, omdat je precies de goede wassingen met elkaar moet combineren. Het beste is om twee compleet verschillende te nemen, dus bijvoorbeeld een donkere en een lichte wassing. Ook kun je een effen overhemd goed combineren met een verwassen broek. Omdat de seventies trend ook deze winter nog steeds helemaal in is, kun je ook gaan voor een patchwork item.

De derde manier om dit item te combineren is met een broek in een andere kleur, zoals een chino. Dit maakt het overhemd netter. Met een colbert en mooie schoenen ben je helemaal smart-casual en dus klaar voor werk of een diner!

Wil jij ook een denim overhemd aanschaffen of heb je hulp nodig bij het combineren? Neem contact op met je personal shopper of meldt je aan op de website http://www.thecloakroom.nl.

denim collage

Een gedachte over “HOW TO WEAR: DENIM OVERHEMD

  1. Pingback: To tuck or not to tuck in | The Cloakroom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s