THE CLOAKROOM X A L’ELEPHANT DU CONGO PRESENTS DIN DIN DRINKS

Noteer donderdag 3 september aanstaande in je agenda, want The Cloakroom & A L’ELEPHANT DU CONGO organiseren een heel tof feestje!

Amsterdam heeft er weer een nieuwe hotspot bij gekregen, namelijk A L’ELEPHANT DU CONGO. Het voormalige Bar Ludwig in de reguliersdwarsstraat opent opnieuw haar deuren en dat is dus reden voor een feestje! Deze nieuwe tent is van Casper Reinders, eigenaar van onder andere Jimmy Woo, Chicago Social Club, Lion Noir en Nacional. In de openingsweek organiseren onze nieuwe overburen samen met ons het event: ‘The Din Din Drinks’, waarvoor JIJ bent uitgenodigd. Inclusief al je vrienden!

Om 18:00 uur gaat het feest van start en we zullen de hele avond doorgaan. Samen met DJ Tom Caron (Les Deuxx) belooft het een top avond te worden. Wanneer je jezelf hier aanmeldt voor ons Facebook evenement zorgen wij dat je op de gastenlijst komt.

See you there!

unnamed

unnamed-1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s