DE FAVORIETE KOPENHAGEN HOTSPOTS VAN LISETTE

Bij The Cloakroom zijn we dol op Scandinavië. Niet alleen omdat onze roots er ligt, maar ook omdat de mensen er ontzettend stijlvol zijn! Zoals je onlangs in onze Cloakroom Column kon lezen zijn onze personal shoppers Lisette en Kim een weekendje in Kopenhagen geweest. Speciaal voor jullie heeft Lisette haar favoriete hotspots op een rijtje gezet!
 –
Café Victor
Voor veel ‘hippe’ locals een vaste prik, de vrijdag avond bij Café Victor. Je kunt hier zowel binnen als buiten zitten, reserveren van tevoren is een must! Als je met z’n 2tjes bent is het leuk om aan de bar te zitten, je kunt vanaf hier een kijkje nemen in de rumoerige keuken en sneller de aandacht trekken van het bar personeel om je glas vol te houden. Rond een uurtje of 11 gaat de muziek steeds wat harder en binnen no time staat iedereen om de tafels te dansen, wat zo door gaat tot een uur of 2! Kater? De volgende ochtend/middag kan je hier gewoon weer terecht voor een eggs benedict!
11378276_973068542734752_862420889_n
Barburrito
Barburrito is een Mexicaans restaurant in Kopenhagen. Er hangt een fijne laidback sfeer en het eten is geweldig. Van binnen is het vrij klein, maar er hangt echt een top sfeer. Zomers kun je ook buiten genieten op het kleine terras. Het eten is voornamelijk bedoeld voor sharing. Aanrader zijn natuurlijk de taco’s met kip of groenten of de gefrituurde bananenchips met guacamole.
ditsen-at-Barburrito-madaboutcopenhagen
PS bar&grill
Hier komt een wat jonger publiek, maar alsnog erg gemêleerd. Overdag kun je hier lunchen, en s’avonds kan je hier eten en blijven voor drankjes. Alcohol is erg prijzig in Kopenhagen, eigenlijk overal in Scandinavië. Iedereen haalt hier om de beurt een kan sangria, en dat gaat er erg gemakkelijk in.. Een top plek als je zin hebt in een avondje stappen en mensen kijken!
ps-photo_6

Mother 

Mother is een cool no-nonsense Italiaans restaurant in de Meatpacking District van Kopenhagen. Mother’s menu is simpel, maar met heerlijke verse streek producten uit Italië. Centraal in het restaurant zit een grote houtoven waar je overheerlijke pizza’s worden gemaakt. Verder uiteraard lekkere geroosterde groentes, mooie vis en smakelijk vlees. Echt een super aanrader!
unlike_copenhagen_food_mother2_2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s