HOW TO WEAR: DE CHINO

Over het algemeen pakken we vaak naar jeans, meestal uit gemakzucht. Want een jeans past nu eenmaal (bijna) overal bij en dus is het makkelijk combineren. Een chino lijkt vaak een moeilijkere opgave, terwijl dit helemaal niet zo hoeft te zijn!

Voor een casual outfit en semi-netjes is de chino perfect. Deze comfortabele broek is verkrijgbaar in vele soorten en maten en dus is er voor iedereen wat wils. Is een khaki kleurtje jou net iets te saai? Ga dan voor een mooie kleur zoals rood of groen. Is deze broek iets te netjes naar je zin? Sla de pijpen om en draag er gekleurde sokken onder.

Naar je werk kun je de chino het beste combineren met een overhemd en een blazer. Qua schoenen kun je het beste kiezen voor loafers of leren schoenen. Ook sneakers kunnen prima gecombineerd worden voor een casual outfit, bijvoorbeeld met een sweater (met of zonder overhemd er onder). Tijdens een avondje uit draag je bij deze broek een chambray shirt en nette schoenen. Let er uiteraard wel op dat de kleuren van je kleding matchen. Draag je een neutrale kleur broek, kies dan voor een opvallend item er boven en andersom.

Heb je moeite met het combineren van een chino maar durf je het wel aan? Neem dan contact op met je personal shopper of meld je aan op onze website www.thecloakroom.com

collage chino

2 gedachtes over “HOW TO WEAR: DE CHINO

  1. Pingback: HOW TO WEAR: DENIM OVERHEMD | The Cloakroom

  2. Pingback: Het favoriete kledingstuk van personal shopper Jenneke | The Cloakroom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s