HIGHLIGHT: HUGO

De naam Hugo Boss doet ongetwijfeld een belletje bij je rinkelen, maar ben je ook al bekend met de lijn HUGO? Deze aparte collectie combineert klassiek vakmanschap met fashion forward en is perfect voor jouw business outfit.

Het merk Hugo Boss bestaat al sinds 1924 en is opgericht door, jawel, Hugo Boss. De lijn HUGO is in 1993 gestart voor mannen en sinds 1998 ook verkrijgbaar voor vrouwen. Naast HUGO heeft Hugo Boss nog meer verschillende lijnen, zoals bijvoorbeeld: Boss, Boss Orange en Boss Green.

Minimalistisch, modern en messcherp zijn de kernwoorden voor de Fall/Winter 2015 collectie. Het thema van deze collectie is Urban Attitude en heeft dan ook een strakke, stadse uitstraling. Kleuren zoals zwart, grijs en kobalt spelen een belangrijke rol. Ook aan de details is gedacht, zo zijn er bijvoorbeeld studs en zilveren ritsen gebruikt.

Draag jij ook graag HUGO? Laat het je personal shopper weten of bezoek onze website www.thecloakroom.com.

Ter inspiratie hebben we een aantal beelden voor je geselecteerd van de nieuwe HUGO collectie.

22-06-15_4_HUGO_Men_Lookbook_01 22-06-15_4_HUGO_Men_Lookbook_03 22-06-15_4_HUGO_Men_Lookbook_04 22-06-15_4_HUGO_Men_Lookbook_05 22-06-15_4_HUGO_Men_Lookbook_06

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s