Cloakroom Column: SAIL 2015

Het afgelopen weekend is het je vast niet ontgaan. Amsterdam was boten gek! SAIL Amsterdam 2015 is de afgelopen week van start gegaan en ook wij ontbraken er niet. Onder het genot van een hapje en een drankje genoten we van de mooie sloepen en schepen die langs voeren.

SAIL Amsterdam is het druks bezochte SAIL evenement van de wereld. Van zeilliefhebber en matroos, tot leek; er liep van alles in ons stadje rond. De oudste schepen voeren weer eens over het water. Die geven de mooiste knipoog naar de tijd van de Nederlandse Scheepvaardij. Hier bij de Cloakroom houden we van knallen, dus in de avond konden we heerlijk genieten van het vuurwerk wat overigens ook vanaf het dak van ons kantoor zichtbaar was.

Vervolgens sleepten we onszelf naar de floating bar voor de laatste ronde van SAIL 2015. Een leuk feestje aan het Oosterdok en zeker een aanrader voor in de toekomst, wie weet lopen we je er wel tegen het lijf! Een mooie afsluiter van de afgelopen week voor ons hier bij de Cloakroom.

collage sail

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s