A Campingflight to Lowlands Paradise

Het jaarlijkse ‘A Campingflight to Lowlands Paradise’, oftewel Lowlands, is morgen weer terug op Nederlandse bodem. In Biddinghuizen zal het weer drie dagen lang feesten worden en genieten van muziek, literatuur, film, cabaret en theater. Heb jij je tickets al binnen?

Het culturele festival vindt dit weekend plaats, van 21 t/m 23 augustus. En als we het weerbericht zien kunnen we wel stellen dat het een top weekend gaat worden. Het hoogtepunt van het festival zijn toch wel de muzikale optredens. Vrijdag kan er genoten worden van Chef’s Special, Mark Ronson en Ben Howard. Op zaterdag kun je De Jeugd Van Tegenwoordig, Bastille, en The Chemical Brothers bewonderen. Op zondag wordt het festival afgesloten met onder andere Kenny B, Major Lazer en Kendrick Lamar. Als dat geen feestje wordt!

Naast muziek kun je natuurlijk ook de dag goed beginnen met een flinke portie yoga of genieten van een goede show bij podium Juliet. Uiteraard hoort een bezoekje aan Café Lowlands erbij en is het weekend niet compleet als je niet op de camping bent geweest! Behoefte aan meer luxe? Dan is er gelukkig ook de Gllamcamp; hier heb je de keuze uit verschillende soorten tenten en hoef je niks zelf mee te nemen. Ideaal!

Krijg je na dit weekend je kleren niet meer schoon of kun je ze überhaupt niet meer vinden? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met je personal shopper of je aanmelden via onze website http://www.thecloakroom.com!

tumblr_mbrwaxsi1Z1rhsbpzo1_1280

20140814_JBV_LOW_004

maxresdefault

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s