HOW TO WEAR: EFFORTLESS T-SHIRT

Een item dat nooit uit de mode gaat; dat is het efforless T-shirt. Dit item kun je combineren met elke outfit en je ziet er altijd verzorgd uit. Wat een uitkomst!

Het T-shirt is inmiddels al een eeuw oud. De eerste variant werd gebruikt in de Spaans-Amerikaanse oorlog in 1913. In die tijd gebruikte de Amerikaanse soldaten het item als onderkleding. Na de tweede wereldoorlog bleven veel veteranen hun werkbroek en T-shirt dragen als casual kleding. In 1951 werd dit kledingstuk pas écht populair onder de menigte toen Marlon Brando, acteur en stijlicoon, hem droeg in de film ‘A Streetcar Named Desire’. Toen in 1955 James Dean in de film ‘Rebel Without a Cause’ er ook mee werd gespot, was het hek van de dam. Sindsdien is het item niet meer uit het straatbeeld weg te denken.

Met een effortless T-shirt zit je altijd goed. Casual, business of party: mits je het goed combineert kun je je het altijd aan. Het is daarom ook super belangrijk om hierin te investeren. Eentje waarvan de kleur niet vervaagt, niet gaat pillen en die heel lang mee gaat.

Bij The Cloakroom hebben we een aantal van deze T-shirts in ons assortiment. Vraag je personal shopper of ze je iets meer kan vertellen over onze collectie! Heb je nog geen personal shopper? Meld je dan aan via onze website http://www.thecloakroom.com.

marlon james

Links: Marlon Brando in ‘A Streetcar Named Desire’, rechts: James Dean in ‘Rebel Without a Cause’.

collage brad crawford

 Links: acteur Chace Crawford, rechts: acteur Brad Pitt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s