CLOAKROOM COLUMN: KOPENHAGEN FASHIONWEEK

De afgelopen week zijn de personal shoppers voor een weekendje werk en plezier afgereisd naar de stevige stadsmuren van Kopenhagen. In dit Scandinavische mode walhalla kregen nieuwe collecties de kans om de toeschouwers te inspireren tijdens de Kopenhagen Fashionweek. Onze shoppers gingen op jacht naar nieuwe Scandinavische merken die in het straatje van the Cloakroom en natuurlijk haar klanten passen. De Scandinavische mode staat bekend om kwaliteit en authenticiteit.

De collecties bestaan vaak uit kwalitatief onderscheidende materialen wat ook daadwerkelijk aan de stof te voelen is. “Een van de leukste aspecten van het personal shopper zijn is werken met mooie merken zoals Samsøe, Wood Wood etc. en onze klanten in mooie Scandinavische setjes kunnen steken. We zijn maandag meteen van start gegaan vol nieuwe inspiratie en styling ideeën!” Aldus onze Kim, op de beurs in Kopenhagen.

Naast  trendwatchen en inspiratie opdoen waren er natuurlijk ook business-gerelateerde activiteiten. Onze Kasper sprak bij een fashion-tech beurs over het slaan van een brug tussen mode en online shoppers en liet daarmee zien dat wij hier bij The Cloakroom voorlopen wat dit onderwerp betreft.

Persoonlijk zijn onze shoppers dol op deze authentieke en simpele Scandinavische mode. “Less” is immers “more”, een bekende uitspraak in de modewereld. De komende tijd kunnen we weer aan het water en brood door ons shopgedrag van de  afgelopen dagen; maar we durven te wedden dat zelfs Maarten van Rossem in Kopenhagen de knip openslaat.

collage kopenhagen
Een kleine impressie van het tripje naar Kopenhagen.

Een gedachte over “CLOAKROOM COLUMN: KOPENHAGEN FASHIONWEEK

  1. Pingback: DE FAVORIETE KOPENHAGEN HOTSPOTS VAN LISETTE | The Cloakroom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s