DE LEUKSTE HOTSPOTS VAN ROTTERDAM

Rotterdam timmert de laatste jaren hard aan de weg om steeds hipper te worden. En dat lukt ook zeker aardig. We hebben de leukste hotspots in Rotterdam voor je op een rijtje gezet zodat jij je dit weekend weer prima kunt vermaken.

The Suicide club Boven op het dak van het Groot Handelsgebouw opende deze zomer het veelbelovende ‘The Suicide Club’. Op de achtste verdieping kun je genieten van vijf, zeven of negen gangen bijzonder eten. De keuken is tot 12 uur geopend en in het weekend zelfs tot 1. Naast eten kun je er ook prima een borrel drinken aan de bar, of op het dakterras waar ook een grote dansvloer aanwezig is. Voor dat je bij The Suicide Club naar binnen mag, moet je eerst member zijn. Hiervoor kun je je aanmelden op de site, maar een aanmelding geeft geen zekerheid tot toegang.. thesuicideclub_outside_instagram Ter Marsch Al in 1890 opende Ter Marsch & Co. zijn deuren aan de Witte de Withstraat als fabriek voor ‘Verduurzaamde Vleeschwaren’. Meer dan een eeuw later bevindt het zich nog steeds op dezelfde plek, maar is het concept inmiddels wel veranderd. Het huidige Ter Marsch & Co. is een restaurant en bar waar uiteraard goed vlees centraal staat. Vooral de burgers zijn een aanrader. Na het eten kun je lekker blijven plakken voor een goede borrel, maar ook de rest van de Witte de Withstraat zal je niet teleurstellen. 04_Ter-Marsch-Co-1024x768 Bokaal Bij dit stadscafé staat Rotterdamse gezelligheid centraal. Naast een lekker (borrel-)menu voor een betaalbare prijs, kun je hier ook je hart ophalen aan de drankkaart. Bokaal staat bekend om het hebben van vele speciaalbieren maar verkoopt ook lokale biertjes. Het is gevestigd in een upcoming gedeelte van het stadshart van Rotterdam, waar steeds meer nieuwe hotspots neerstrijken. Dus ook op het terras is genoeg te zien! header-1-1 Hugh Sinds een paar maanden is de cocktailclub HUGH gevestigd op de begane grond van het Hilton Hotel. Het is een cocktailbar waar horeca, mode, kunst en cultuur samen komen. Overdag kun je prima terecht met een lunchafspraak voor een goede koffie en in de avond zit je hier goed voor een heerlijk maal onder leiding van de talentvolle chef Diego Buik. Na het diner gaan de voetjes van de vloer, want Hugh is een hele goede plaats om jezelf op de dansvloer te wagen. Op vrijdagavond bijvoorbeeld, tijdens de GTIF-borrel, oftewel: de Gin Tonic It’s Friday! HenkvanderGiesen.nl-0385 CEO, baas van het vlees Kwaliteitsvlees en een no-nonsense mentaliteit, daarvoor moet je bij CEO zijn. Gelegen in de wijk Katendrecht en met uitzicht op de Erasmusbrug heeft sterrenkok Mario ridder samen met zijn vrouw deze parel. Alleen het beste vlees wordt hier geserveerd, zonder poespas. Een goed stuk vlees, een passend glas wijn en heerlijke zelfgemaakte frieten staan hier onder andere op de kaart. Uiteraard kun je ook vis bestellen. Dit staat niet op de kaart maar wanneer je je voorkeur doorgeeft wordt het vers voor je gehaald bij Schmidt zeevis. Top avond gegarandeerd!

CEO 2-600
Noah Deze cocktailbar is pas in april geopend en wordt nu al de beste van Nederland genoemd. Noah is gevestigd aan de Oude Haven, een populaire plek waar vele andere eetcafé’s en barretjes zijn gevestigd. In de zomer kun je je geluk niet op, aangezien Noah ook een heerlijk terras heeft. Mocht het geen terrasweer zijn, kun je binnen los gaan op je favoriete eighties en nineties nummers. Naast cocktails wordt er ook ‘Haute cuisine streetfood’ geserveerd. Denk: kapsalon en kip tandori, maar dan in de luxe variant. Klinkt goed! De-10-coolste-nieuwe-adressen-van-Rotterdam

Een gedachte over “DE LEUKSTE HOTSPOTS VAN ROTTERDAM

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s