MO ANWAR X SCOTCH & SODA

Mo Anwar is werkzaam bij het meest toonaangevende online mode platform, namelijk Style.com. Hier schrijft hij dagelijks over de laatste mannenmode, gadgets en trends. Hiervoor heeft hij onder andere gewerkt bij Esquire’s stijlgids: The Big Black Book. Hij reist de hele wereld over om allerlei belangrijke modemensen te ontmoeten en talloze fashion shows bij te wonen. Mo is sinds kort ook contributor voor Vogue Man, deze zal vanaf 24 september te koop zijn.

Scotch & Soda is een Nederlands kledingmerk met zijn roots in Amsterdam. Nadat er in 1999 opnieuw leven in het merk is geblazen, blijft het jaarlijks groeien. Scotch & Soda legt zijn hart en ziel in het maken van unieke kleding die draagbaar is voor iedereen. De beste classic en vintage stijlen worden verrijkt met inspirerende ideeën van over de hele wereld. De producten zijn rijk aan details, van uitstekende kwaliteit en betaalbaar.

Wanneer is je liefde voor mode ontstaan?
Op hele jonge leeftijd al – mijn opa was zeer stijlvol. Ik kon veel van hem leren en dacht daarom: als dit mode is, dan wil ik er meer van weten. Uiteindelijk is mijn liefde voor mode nog meer gaan groeien toen ik er achter kwam dat ik het kon combineren met mijn andere passie: schrijven.

Waar haal je je inspiratie vandaan?
Alles kan mij inspireren. Van kleding op de catwalk en mensen op straat tot aan de kleuren van een fruitsalade. Stylisten en journalisten als Olivier Lalanne, Martien Mellema, Stefano Tonchi, Jos van Heel en Marie Amelie Sauve kunnen mij ook erg inspireren.

Wat vind je het leukste aan je werk?
Het reizen en het ontmoeten van nieuwe, getalenteerde mensen. Maar het leukste is toch dat onverwachte. Elke dag ziet er anders uit. Een achtbaan die nooit stopt, zo zou je mijn leven kunnen beschrijven.

Momenteel zijn we bezig met het maken van een Vogue voor mannen, wat heel interessant is.

Waar ben je het meest trots op?
Qua werk toch wel dat ik voor het meest toonaangevende online mode platform mag werken. Persoonlijk ben ik er erg trots op het feit dat mijn familie en vrienden mij supporten en trots op mij zijn.

Wat vind je van het merk Scotch & Soda?
Wat ik heel knap vind van Scotch & Soda is hoe het merk vanuit een klein landje als Nederland een Internationaal begrip is geworden.

Qua kleding is het de oplossing voor alles. Als je het even niet weet, grijp je naar een Scotch & Soda item. Jeans, overhemden, jasjes – er is voor ieder wat wils. Je kunt er niet mis mee gaan!

Wil jij ook gestyled worden door Talisa? Klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s