DE STIJL VAN: PERSONAL SHOPPER ROMY

11130200_1379097019083044_1105891812466665140_nDames én heren opgelet! Vandaag deelt onze personal shopper Romy niet alleen de fijne details over haar eigen stijl, maar ook vertelt ze over haar favorieten voor de mannen.

Hoe zou jij je eigen stijl beschrijven?
Mijn stijl bestaat voornamelijk uit basics die net even een wat apartere stof en pasvorm hebben. Toch wel minimalistisch, weinig prints, veel structuurtjes. Qua kleuren ben ook niet echt uitbundig, less is more! Ik vind het wel heel leuk om dat minimalistische te combineren met stoere items zoals goede boots en een biker jack.

Waar shop je het liefst?
Ik shop graag bij winkels als COS, Weekday en Vanilia. Maar het allerleukste vind ik toch wel om bij de grote ketens zoals Zara en Forever21 of juist vintage shops de goedkoopste pareltjes te scoren. En waar ik dan vervolgens verbaasde reacties over krijg als ik vertel dat het gewoon van de Zara komt!

Welk item staat al heel lang op je wishlist?
Een leren jack van Acne. Het jack bedraagt wel mijn maandsalaris maar ach, one day!!

Wat zijn je favoriete merken?
Eigenlijk alles van Acne zou ik wel in mijn kast willen hebben dus dit is mijn favoriet nummer 1 obviously. Ook Filippa K is een van m’n lievelingsmerken, love it!

En voor de heren?
Cos sowieso, voor een mooie pantalon in combi met een cashmere trui of een mooi overhemd in een Scandinavische stijl moet je daar zijn. Samsøe & Samsøe vind ik voor mannen ook een leuk merk; mooie materialen en details.

Welk item is onmisbaar in de kledingkast van een man?
Dan kom ik weer terug op een leren bikerjack. Dit maakt je hele look ineens een stuk stoerder en kun je met alles combineren.

Welke accessoire moet elke man onmiddellijk aanschaffen?
Hoed! Ik vind dit iets heel karakteristieks en elegants hebben. Een mooi horloge vind ik ook een must. Gezellige sokken kunnen ook een goede toevoeging zijn aan je outfit.

Waar zie jij mannen het liefst in?
Een donkere pantalon met hoog water in combi met een leuke crewneck sweater met print (eyecatcher) en een leren jack met een paar subtiele sneakers er onder. Een hoed en leuke sokken zouden deze outfit dus helemaal af maken!

Welke stylingtip zou je iedere man mee willen geven?
Kleur mag maar weer niet te uitbundig qua combinaties. Zorg dat je altijd 1 eyecatcher in je outfit hebt en de rest subtiel houd. Het hoeft ook niet te simpel, werk bijvoorbeeld met laagjes waardoor het iets interessanter wordt en je meer kunt spelen met kleur en prints.

Wil jij gestyled worden door Romy? Klik dan hier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s