Favoriete Ibiza hotspots van personal shopper Merel

La Paloma

Een van mijn favoriete plekjes op het eiland is het restaurant La Paloma. Midden op het eiland in een prachtige tuin vind je dit gezellige restaurant. De sfeer is zeer gemoedelijk door de tuin die geheel verlicht is door kleine lampionnetjes. Daarnaast is het eten super (niet geheel onbelangrijk ;)) en niet al te prijzig. Zeker een aanrader!

C/ Can Pou, 4, 07812 Sant Joan de Labritja (Eivissa), Spain

la-paloma-1

Experimental Beach

Experimental beach is een top plekje met een relaxte sfeer. Je kunt er heerlijke tapas eten of een dagje doorbrengen op een van de strandbedjes. Tip: ga er rond 16:00 uur heen voor een lekkere cocktail en wat hapjes en blijf lekker hangen voor een prachtige zonsondergang. Erg romantisch ook nog dus 🙂

Playa des Codolar Salinas, s/n, 07817 Ibiza, Islas Baleares, Spain

tsj-experimental-beach-ibiza-04

Lio Ibiza

Restaurant/nightclub Lio blijft toch wel een van de hotspots van Ibiza. Tijdens het eten wordt er een geweldige show gegeven, waarbij het hele restaurant uiteindelijk op de tafels staat. Dus als je echt een avond uit wilt pakken, neem dan in ieder geval een goed gevulde portemonnee en je hebt gegarandeerd een top avond!

Passeig Joan Carles I, 1, 07800 Ibiza, Illes Balears, Spain

Lio-Ibiza

Restaurant Ginger

Super schattig restaurant met een Aziatische keuken. Ginger is onderdeel van Sa Punta een restaurant wat er precies onder ligt, overigens ook erg leuk! Je hebt prachtig uitzicht op Ibiza-stad en het eten is er heerlijk.

Es Pouet de Talamanca, s/n, 07819 Santa Eulalia des Ríu, Balearic Islands, Spain

ginger-cuisine-concept-2015
Cotton Beach Club

Cotton Beach is echt een uniek plekje vind ik! Je kunt er beneden op het strand liggen maar ook heerlijk lunchen/dineren in het restaurant boven. De sushi is echt een aanrader en zoals je ziet op de foto is ook hier het uitzicht super.

Carrer Posta de Sol, 21, 07829 Sant Josep de sa Talaia, Illes Balears, Spain

Cotton-Beach-Club-emanuelgesang.com-PRINT-258

dd
Playa des Codolar Salinas, s/n, 07817 Ibiza, Islas Baleares, Spain

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s