Casper Reinders X Minimum

Casper Reinders is een zeer succesvolle Amsterdamse horeca ondernemer met veel zaken op zijn naam die zeker niet de minste zijn. Het ondernemerschap zit in zijn bloed en hij verdeelt zijn tijd tussen zijn gezin op Ibiza en zijn zaken in Amsterdam. Sinds 2010 heeft Casper veel zaken in de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam vormgegeven. Enkele zaken zijn: Jimmy Woo, Ludwig, Chicago social club, Lion Noir, Bo Cinq, Paul , Nacional en Gallery Libertine.

De filisofie van Minimum is stylische en functionele kleding te producteren van hoogwaardige kwaliteit maar altijd voor betaalbare prijzen. De collecties zijn gekarakteriseerd door een mix van materialen, vormen en kleuren en moet worden gezien als een aanvulling voor de basic garderobe, maar bied ook prominente items voor speciale gelegenheden aan. Minimum is goed vertegenwoordigd en verkrijgbaar in winkels in Europa, Azie, Australie en Canada. 

Hoe ben je begonnen als ondernemer?
Er was voor mij eigenlijk geen andere optie dan ondernemen. Allebei mijn ouders zitten in het vak. Tijdens mijn opleiding HBO Marketing ben ik begonnen met het opzetten van een eigen Horeca zaak in Haarlem. Ik was 25 jaar toen ik met het ondernemerschap begonnen ben.

Waar ben je tot nu toe het meest trots op?
Dat is toch wel Noa lounge in Berlijn. Deze zaak heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven. Door Noa Lounge ben ik zeker gegroeid als horeca ondernemer.

Wat zijn je ambities voor de komende jaren?
Mijn ambities zijn wel veranderd ten opzichte van vroeger. Waar ik nu nog aan denk is een mooi leven te leiden met mijn gezin op Ibiza en af en toe een leuke zaak te bouwen. Het interieur wordt voor mij een steeds belangrijker onderdeel.

Wat vind je het meest uitdagend aan het ondernemerschap?
Het nauw samenwerken met mensen. Het is een uitdaging om met zo veel verschillende karakters te werken. Mensen kunnen het je heel makkelijk maken, maar soms ook heel moeilijk.

Wat vind je van het merk Minimum?
Minimum heeft altijd een mooie collectie. Het merk is basic en maakt veel gebruik van de kleuren zwart en grijs wat ik erg leuk vind. De kwaliteit en eenvoud is passend bij mijn stijl.

Wat is je levensmotto?
Come as you are – van Nirvana

Wil jij ook gestyled worden door Jenneke? Klik hier.

Een gedachte over “Casper Reinders X Minimum

  1. Pingback: THE CLOAKROOM X A L’ELEPHANT DU CONGO PRESENTS DIN DIN DRINKS | The Cloakroom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s