Morris Nieuwenhuis X KnowlegdeCotton Apparel

Morris Nieuwenhuis heeft zijn eigen Pr bureau Neuhaus Pr. Als er een feestje of opening is is Morris erbij. Pr staat voor public relations maar Neuhaus vindt dat er meer in leven is dan dat. Neuhaus zorgt ervoor dat Pr staat voor positieve reacties. Daar geloven ze in. Ze omringen zichzelf graag met jonge, frisse mensen en no nonsense energie.

KnowlegdeCotton Apparel gelooft in het uitdagen van de Status quo. Ze doen dat door gebruik te maken van biologische en duurzame materialen en door het verkennen van het onbekende. Ze creëren inspirerende ontwerpen die nooit toegeven aan het comfort of de kwaliteit. KnowledgeCotton Apparel maakt gebruik van geavanceerde technologieën die duurzame vezels en fabricagetechnieken toejuichen.

Hoe ben je in de modewereld terecht gekomen?
Ik ben als door bitch bij Jimmy Woo begonnen waardoor ik regelmatig voor verschillende modefeestjes werd uitgenodigd. Door geheel toevallig met key modefiguren in contact te komen is de sneeuwbal gaan rollen.

Wat is je missie met Neuhaus PR?
Een sterk merk neerzetten dat zich onderscheidt als PR bureau door niet te werken zoals de rest. Er is een enorme ontwikkeling in het huidige medialandschap gaande. De print valt massaal weg en online valt er nog zoveel te winnen. Ik vind online belangrijker dan print. Dus ook de acties die wij doen moeten daar op inspelen.

Wat zijn je ambities de komende jaren?
Ik wil creatiever bezig zijn en me eigenlijk alleen met mijn klanten bezig houden.

Wat vind je het meest uitdagend aan je werk?
Elke dag is anders en per maand verschilt de werkdruk. Het kan ineens een maand lang hysterisch druk zijn en dan zomaar weer een maand rustig. Er valt geen pijl op te trekken.

Wat vind je van het merk KnowledgeCotton Apparel?
Ik hou van Scandinavische merken. Daarom ook KCA. Ze zijn fris, mannelijk en goed gesneden. Dan is er het enorme pluspunt dat het ook nog eens verantwoord gemaakt wordt.

Wat is je belangrijkste quote?
‘Het komt wel goed’.

Wil jij ook gestyled worden door Kim? Klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s