Hommes Equipe X Samsoe&Samsoe

Hommes Equipe is een mannen(fashion)blog. De drie mannen die deze blog zijn begonnen hebben een grote passie voor mode en hebben elk hun eigen unieke stijl. Ze werken echter echt in een team en zo willen ze ook graag gezien worden. Hommes Equipe wil hun kijk op stijl en fashion delen met de rest. De wereld van de mannen blogs naar een hoger level brengen is de missie.

Samsoe&Samsoe is een Deens kledingmerk opgezet in Kopenhagen in 1993. Ze hebben winkels in Denemarken, Zweden, Noorwegen en Amsterdam. Alle ontwerpen zijn uniek en met herkenbare Scandinavische designs. De items zijn eenvoudig, sophisticated en zeer draagbaar. Op hun website kun je de gehele collectie bestellen en ze bezorgen ook in Nederland.

Hommes Equipe? Wie zijn jullie? en hoe zijn jullie begonnen?
Hommes Equipe is ontstaan door het delen van onze kijk op fashion en dit met alle plezier te willen delen met de rest van de wereld. We zijn bij elkaar gekomen omdat we wisten dat we alle drie van fashion hielden. Ieder met zijn eigen unieke kracht(en). Deze krachten hebben we bij elkaar gebundeld en hebben we besloten om een (mannen)fashionblog te beginnen.
De naam Hommes Equipe is ontstaan omdat we elkaar niet als individuen zien maar als een team. Als team nemen we beslissingen in de kant of richting die we op willen.

Vanwaar jullie interesse in mode?
Mode is iets wat ons altijd heeft geboeid en bezig heeft gehouden. De vrijheid om jezelf uit te kunnen drukken in de stijl die jij mooi vindt, zonder daarbij veroordeeld te worden, dat betekent mode voor ons. Daarbij is de stad Amsterdam een samenloop van verschillende stijlen en tevens een goede inspiratiebron voor een ieder die van mode houdt.

Beschrijf jullie stijl?
Hommes Equipe’s stijl kan worden omschreven als zowel hedendaagse classy gentlemen style en street fashion look. Het is simpel & clean met een speels randje eraan… Tegelijkertijd geloven we dat we onze stijl zo simpel mogelijk moet worden gehouden, met daarin onze authenticiteit, exclusiviteit en opvallende silhouetten . Ondanks de naam, hopen we niet alleen ‘les hommes’ te inspireren maar ook ‘les femmes’.

Wat is voor jullie de uitdaging?
De uitdaging voor ons is om mensen enthousiast te maken en zich te laten verrassen door hetgeen wat zij zien van ons op social media. Het is dan ook een kunst om mensen te overtuigen dat ze ons moeten volgen op instagram bijvoorbeeld. We willen dit met name bereiken door authentiek en dicht bij ons zelf te blijven. We zeggen dan ook altijd tegen elkaar om met beide benen op de grond te blijven. Verder kijken we altijd om ons heen voor nieuwe samenwerkingen met mensen die ons inspireren en Hommes Equipe helpen ‘to the next level’ in de wereld van fashion.

Wat kunnen we in 2015 verwachten?
We leven werkelijk in het moment en laten ons elke dag weer verrassen door hetgeen wat we meemaken met Hommes Equipe. We genieten met volle teugen van de dingen die op ons pad komen. Gezien de uitdaging om naar nieuwe samenwerkingen te kijken, hebben we in ieder geval het genoegen mogen nemen om met Samsoe & Samsoe te mogen werken, hetzij een takeover van hun instagram account en die te mogen beheren door foto’s van ons te plaatsen. We hopen dan ook in 2015 om meer van zulke samenwerkingen te mogen verwelkomen.

Wat vinden jullie van het merk Samsoe & Samsoe?
Het is een merk wat een groot deel van het publiek aanspreekt. De eenvoud en moderniteit van de kleding is subliem. Verder is de kleding van Samoe & Samsoe ‘fresh’ met een ‘sophisticated’ twist erin.

Wil jij ook gestyled worden door Merel? Klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s