HIGHLIGHT: Scotch & Soda

Tijd om te praten over het super leuke Nederlandse merk Scotch&Soda. In 2001 heeft het merk een nieuwe start gemaakt met hulp van de ervaring van drie nieuwe eigenaren. Sindsdien is het merk alleen maar gegroeid. Scotch is begonnen met mannenkleding, is toen de kleding van de mannen gaan krimpen zodat het voor kleine broertjes en zonen geschikt werd, iets wat toen nog niet werd gedaan. Daarna is de vrouwenlijn, Maison Scotch, gelanceerd en ook een lijn voor kleine meiden, R’Belle. De Barfly parfum van Scotch&Soda is inmiddels een beroemde geur. Sinds 2010 heeft Scotch&Soda er nog een interessante lijn bij genaamd : Amsterdams Blauw. Dit is een compacte maar opvallende denim collectie die typisch Scotch is. Klassiek, maar jong en vooruitstrevend.

Scotch&Soda legt zijn hart en ziel in het maken van unieke kleding die draagbaar is voor iedereen. De details van de producten zijn belangrijk en van uitstekende kwaliteit. Naast details is de binnenkant van de producten iets waar ook veel aandacht aan besteed wordt. Er wordt geinvesteerd in het product waarbij begonnen wordt met de beste classic en vintage stijlen en die vervolgens verrijken met inspirerende ideeën wereldwijd.

Naast basic items heeft Scotch&Soda ook zeer opvallende items. Dit maakt alles zeer goed te combineren met elkaar. Onderstaande items zijn een voorbeeld.Scotch1Scotch2-1 Scotch3

Wil jij items van Scotch&Soda in je box ontvangen? Neem dan contact op met je personal shopper. Nog geen klant? Meld je dan nu aan. www.thecloakroom.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s