Favoriete hotspots van personal shopper Brittney

Een van mijn favoriete spots met het mooie weer is Roest. Een fijn, ongedwongen sfeertje op een industrieterrein in Amsterdam-Oost. Lekker luieren in een strandstoel met een cocktail in de hand:) Dit weekend prima weer om eens uit te proberen.
Jacob Bontiusplaats 1, 1018 PL Amsterdam
Dit heerlijke restaurant zit bij mij om de hoek. Ik fietste er elke dag voorbij zonder echt door te hebben wat voor tent er nou zat. Sinds ik hier gegeten heb behoort dit restaurant zeker tot een van mijn favorieten. Het Italiaanse eten is er heerlijk en het personeel vriendelijk. Ook een hele fijne wijnkaart.
Van Woustraat 127-129, 1074 AH Amsterdam
Wij werken natuurlijk in de gezellige Reguliersdwarsstraat en Bar Paul is een topplek om na het werk nog even een wijntje of biertje te nuttigen. In de namiddag/ vroege avond kan je ook nog de laatste zonnestralen meepakken. Een fijne afsluiter van de dag.
Reguliersdwarsstraat 41, 1017 BK Amsterdam
Tales & Spirits is een klein zaakje aan de Lijnbaanssteeg waar je zo voorbij loopt zonder te weten wat een parel hier zit. Al het eten wordt hier geserveerd in kleinere porties waardoor je meerdere gerechten kan bestellen, het shared dinner principe. Na het eten kan je de beste cocktails drinken en lekker natafelen.
Address: Lijnbaanssteeg 5, 1012 TE Amsterdam
Wil jij gestyled worden door Brittney? Klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s