How to wear: All-over prints

Daar zijn ze weer, de prints! Je komt er echt niet omheen deze zomer en dat is maar goed ook want ze zijn hartstikke leuk. Mijn favorieten zijn de items met een subtiele kleine all-over print. Het item is volledig bedekt met dezelfde print. De favoriet is onderstaand shirt van Good People.

1
Dit donkerblauwe shirt is van het merk Good People en heeft een print met ienimienie driehoekjes. De combinatie blauw met wit is altijd goed. Ideaal voor op een witte broek of short en mooi in combinatie met een lichte jeans.

2
Dit T-shirt met een eendenprint is van het merk G-Sus. Te leuk! Een t-shirt dat je makkelijk onder een open shirt kunt dragen. Dit t-shirt zorgt voor zomerse sferen en mag niet ontbreken in je koffer naar een zomerse vakantiebestemming.

3

Dit denim shirt is van het Deense merk Kronstadt. Het heeft een all-over print van kleine paraplu’s. Passend bij het weer in Nederland is dit een ideale print. De button down maakt hem moderner en minder casual. Een mooie combinatie op een groen of beige chino.

4
Dit lichte denim shirt van Anerkjendt heeft een all-over print van vissenbotjes. De donkere knopen maken het shirt casual. Ook dit is een mooi shirt om te combineren met een witte broek of short. Een raw denim onder dit shirt doet het ook goed.

5
Dit short sleeve shirt van Samsoe Samsoe heeft een warrige print. Goed te combineren op een lichte broek of short of een zwarte broek of short. Het is een shirt dat casual gedragen kan worden en staat ook prachtig onder een zwart leren jacket.

DSC_2534 copy
Wil jij gestyled worden door Laetitia? Klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s