How to wear: 5 pocket broeken

De 5 pocket is een broek tussen een chino en een denim in. Het heeft het model van een denim maar het materiaal van een chino. Deze broek kan zowel van katoen als van gekleurde denim zijn. Het heet een 5 pocket vanwege de 5 zakken die zich op de broek bevinden. Twee zakken achter, twee zakken voor en een coin pocket in de rechter voorste zak. Leuk feitje: Vroeger werd dit kleine zakje gebruikt om een horloge in te bewaren. Deze zaten in de vroegere jaren nog aan een ketting die je aan je broek kon hangen.

De 5 pocket is steeds meer opkomend in het straatbeeld en een goede vervanger voor bijvoorbeeld een casual friday outfit op kantoor. De broek is kwa stijl net wat moderner en hipper en minder traditioneel. Dit komt mede doordat het geen steekzakken heeft, zoals een chino, maar gewone ‘jeans ’zakken. Er zit vrijwel altijd stretch in de broeken waardoor het comfortabel dragen is. Dus hoppa allemaal aan de 5 pocket broek.

Onderstaande broeken zijn allen 5 pocket modellen.

Pants3
Gant

Pants2
Tiger of Sweden

pants
Tiger of Sweden

Pants1
Calvin Klein Jeans

_DSC2764
Wil jij gestyled worden door Lisette? Klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s