Favoriete hotspots van personal shopper Talisa

G’s a really nice place to eat
Jessica heeft het al over het cafe gehad en afgelopen weekend ben ik met vriendinnen op hun boot geweest. Deze boot heette G’s a really nice place to eat – Brunch Boat. Je stapt op bij de Herengracht ter hoogte van het Anne Frank huis. De boot vaart 2 uur lang door de Amsterdamse grachten en je wordt verzorgd door een heerlijke Hang Over Brunch met Bloody Mary. Het is net even anders dan een normale afspraak want je bent echt even met het groepje waar je mee afgesproken hebt.
g-s


Hendrix
Sinds kort is er een nieuw cafe geopend in het rijtje van Vier Belgisch biercafe, van het spit en bar spek. Je kan er ontbijten, lunchen, avondeten en lekkere cocktails drinken! Hendrix is een en al gezelligheid en heerlijk om te zitten. Dik pluspunt: ze hebben een groot terras ter beschikking waar je lang zon hebt.
De Clercqstraat 82, 1052 NK Amsterdam
Hendrix

Cannibale Royale
De vijf mannen achter Hannekes Boom, de ‘tijdelijke’ kroeg bij het CS, zijn hard op weg Amsterdam over te nemen. De eerste vestiging van Cannibale Royale openden ze naast twee van hun andere zaken, de Bloemenbar en Disco Dolly, en sinds kort is er een tweede vestiging geopend op de Ruysdaelkade. Vanaf een uur of 17 kun je aanschuiven voor overheerlijke burgers, steaks of spare-ribs, een goed glas wijn en bier van kleine brouwerijen. De donkere originele inrichting werd gedaan door de ontwerper die ook tekende voor o.a. Bar Huf en Cafe Vrijdag. De mooie houten vloer werd verplaatst naar het plafond en de bar mag prominent aanwezig zijn. Ook is hoog zitten de standaard bij Cannibale Royale. Op de planning staat verder een eigen bier en de aanpak van de Boerderij in Oost.
Handboogstraat 17A, 1012 XM Amsterdam
Ruysdaelkade 149, 1072 AR Amsterdam
cannibale-yorale

Mama Kelly
MaMa Kelly heeft zich gevestigd in het voormalige ketelhuis van de Caballerofabriek. Misschien roept Caballero bij sommige mensen herinneringen op: Het sigarettenmerk waarvan de non-filter sigaretten in een bruin pakje zaten met daarop een afbeelding van een caballero, een Mexicaanse cowboy, zittend op een paard. Ze hebben geen ingewikkelde menukaart: Het is óf kip óf kreeft. Natuurlijk hebben ze ook een paar heerlijke steaks op de kaart staan en serveren ze onder andere een heerlijke vegetarische risotto. Ze bereiden alles op een 2 meter lange houtskool grill en alle leveranciers zijn op kwaliteit gekozen en niet op prijs.
Saturnusstraat 60, 2516 AH Den Haag
Mamakelly

Porem Amsterdam
Porem is de nieuwste cocktailbar met klassieke cocktails in hartje Amsterdam. Ik moet toegeven als het om cocktails gaat dan houd ik van eenvoud en klassiek. Geef mij maar een klassieke gin en tonic, Mojito, Bloody Mary of Martini zoals ze bij Porem Amsterdam bereiden. Een menu met een beperkte lijst klassiekers met een eigen twist van de eigenaren.
Gelderskade 17, 1011 EH Amsterdam
porem

Wil jij gestyled worden door Talisa? Klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s