Favoriete hotspots van personal shopper Romy

Een aantal tips van mij om jouw weekenden en zomerse dagen heerlijk in te vullen.

The Village Utrecht
Ik heb een tijdje in Utrecht gewoond en als ik zin had in goede koffie ging ik standaard naar The Village. Een heel klein huiselijk koffie zaakje in hartje Utrecht met vooral leuke baristas! Ook organiseren ze muziekavonden met onbekende artiesten. Gegarandeerd een chille dag.
Voorstraat 46, 3512 AP Utrecht
Villagecoffee

Restaurant Nomads
Een beetje verborgen aan de rozengracht ligt een oosters pareltje. Nomads, een heel mooi Arabisch restaurant in Amsterdam waar je echt het gevoel hebt alsof je op vakantie bent. Ze serveren er heerlijk eten en voor entertainment zijn er, uiteraard, buikdanseressen.
Rozengracht 133-I, 1016 LV Amsterdam
Nomads

Vondel Disco 
Vondel Disco is een silent disco in het vondelpark, super leuk! Er hangt een leuke sfeer, de muziek is zeer goed en je beleeft het veel intenser door de kop telefoon die je op hebt. Leuk om eens een keer anders een feest te beleven.
Vondeldisco

Venster 33
Venster 33 is een nieuwe bar in het gedeelte De Pijp. Heerlijk eten en goede drankjes. Daarnaast hangt er ook een hele chille sfeer! Deze bar brengt stukjes (geschiedenis) van Amsterdam terug in het interieur.
Eerste van der Helststraat 42, 1072 NV Amsterdam
Venster33

 

Bar Bukowski 
Dit is dé hotspot in Amsterdam Oost! Onwijs gezellig barretje met heerlijk eten en goede drankjes. De bar is geinspireerd op de schrijver Charles Bukowski en je ziet zijn liefde voor alcohol, vrouwen en literatuur terug. Zoals Bukowski zegt:’There is always a reason to drink!’.
Oosterpark 10, 1092 AE Amsterdam
Bukowski

DSC_7467
Wil jij gestyled worden door Romy? Klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s