Favoriete hotspots van personal shopper Colette

Mijn zomer in Amsterdam.

Odessa
Waar kan je lekker eten, heb je bijna altijd plaats en waan je jezelf even ergens anders dan centrum Amsterdam? Odessa! Odessa is een super leuk restaurant op een geheel vernieuwd schip op het Amsterdamse IJ. Je kan hier heerlijk borrelen en dineren. Als het weer meezit kan je boven op het ’dek’, uitkijkend over het IJ, ook plaats nemen. Voor degene onder ons met een boot kan je bij Odessa ook aanmeren bij een van de twee steigers om vervolgens heerlijk te genieten aan boord van de Odessa, of om gewoon je volkoren pizza te komen afhalen.
Veemkade 259, 1019 CZ AmsterdamOdessa

Rollende keukens
Een evenement dat jaarlijks vast in mijn agenda staat is de ROLLENDE KEUKENS. Elk jaar keert dit super leuke evenement terug naar de Amsterdamse Westergasfabriek. Dit jaar zal dit mobiele eetfestijn plaatsvinden van 13 tot en met 17 mei. Meer dan honderd tot eettent verbouwde campers, dubbeldekkers, busjes en brommers serveren pizza’s, verse soepen, verfijnde visgerechten, smoothies en veel meer lekkers. Geniet van de culinaire hoogstandjes in de zon of tijdens een filmvertoning in de open lucht. Entree is gratis!
Bekijk de website van de Rollende Keukens voor meer informatie.
Pazzanistraat 35, 1014 DB AmsterdamRollendekeukens

Rooftop Movie Nights
Deze zomer wordt er voor het eerst een rooftop movienight in Amsterdam georganiseerd. Dit zijn van die dingen die je altijd in Amerikaanse films voorbij ziet komen maar nu realiteit wordt. De movienights worden bij Floor 17 gehost. Dit is de nieuwste en allerhoogste rooftopbar van Amsterdam. Op een hoogte van 85 meter genieten van een film met het uitzicht over Amsterdam West sounds good! De Agenda voor deze movienights vind je op de website. Kaartjes kosten 17,50 euro.
Movienights

FOOD MARKT – Kanen bij Ten Kate & aan het IJ
Weer een super leuk initiatief in Amterdam-West. Een eerste permanente food markt met verschillende foodtrucks. Elke donderdag na 15.00 uur maakt de normale Ten Kate markt ruimte voor een mini food festival! Van Aziatische lekkernijen tot de lekkerste Italiaanse pasta in combinatie met een goed glas wijn en de zon op je bol. Kan het nog beter? Vanaf 14 augustus ook elke woensdag van 16:00 -21:30 Kanen aan het IJ. Hou hun Facebook in de gaten voor alle nieuwtjes.
Ten Katestraat 119, Amsterdamkanen-bij-ten-kate-amsterdam-markt-1

Festival Nomads
Een festival dat ik elk jaar weer bezoek is Nomads. Een festival waar het ultieme hippie gevoel heerst. Haal je eten bij een biologische foodstand, rust lekker even uit in 1 van de tipi tenten en dans heerlijk weg op de beste deuntjes. Dit jaar is Nomads terug op 27 juni in sportpark Riekerhaven. Tickets zijn meestal snel uitverkocht, dus wees er snel bij! De prijs voor een kaartje bedraagt 30 euro.nomads01

foto coco
Wil jij gestyled worden door Colette? Klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s