How to wear: Short Sleeve Shirt

Personal shopper Merel is groot fan van de steeds hipper wordende short sleeve shirt. ‘Het is een combinatie van een polo en een t-shirt, en dan net even anders’. De ideale oplossing voor een casual maar toch geklede outfit.

Uiteraard is het de vervanger van het overhemd tijdens de warme dagen maar daarnaast is het ook zeer geschikt om nu al te dragen. Het geeft je outfit een net wat stijlvoller uiterlijk dan een t-shirt. Zeer geschikt dus voor een borrel, een etentje, dagje uit of een date met je partner. Kies voor een print voor een meer casual uitstraling en ga voor een effen kleur voor een meer clean look.

Combineer het shirt met een chino short om een nette outfit te creëren. Combineer het shirt met een cargo short voor een meer casual look en voor een geschikte outfit voor een gelegenheid kan je het combineren met een stoere jeans. Een trui eroverheen, met de boord van het shirt nog zichtbaar uiteraard, of een sportieve jacket en je bent klaar voor de dag.

DSC_4785 copy_1

_DSC3949
Wil jij gestyled worden door Merel? Klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s