HIGH LIGHT: HUGO BOSS S/S15

Een van de favoriete merken van personal shopper Kim is Hugo Boss.
Deze zomer heeft Hugo zich laten inspireren door raceauto’s en snelheid. Volgens mij gaat het hart van elke man sneller kloppen wanneer hij in een auto mag racen. Hugo graaft in de codes van de raceautotechniek en de veelzijdigheid van de moderne mens. Deze ‘formule 1’ collectie heeft dan ook veel weg van sportauto’s en race elementen.

De collectie bestaat uit een scala van gedurfde materialen, vormen, silhouetten en innovaties. Een voorbeeld van een terugkomende print is de abstracte en geometrische lijn van een raceauto in grijstinten dat wordt toegepast op verschillende soorten producten. Een gewatteerde textuur doet denken aan de grill van een sportauto wat is toegepast in een getailleerde sweater.

Er is beweging in de kleding door de knuffelende nylon, elastische tailleband, ritsen en klittenband sluitingen. Dit wordt ook weergegeven in de manier waarop vrijetijdskleding met werkkleding wordt gecombineerd.

Materiaal manipulatie is een HUGO feitje, maar nu is het naar een geavanceerd nieuw niveau gebracht. Zelfs iets eenvoudigs als een enkele dichtgeknoopte smoking jas is een klein wonder van techniek. De materialen zijn ontworpen volgens de gestoffeerde autocoureur stijlen. De terugkomende kleuren zijn zwart, wit, houtskool grijs en tinten rood. Afgezien van subtiele roosters en raceauto motieven op overhemden en pakken zijn alle prints vermeden om de indrukwekkende technische bekwaamheid van de bestaande prints duidelijk te laten zien.

03_HUGO_M_SpringSummer15 04_HUGO_M_SpringSummer15 06_HUGO_M_SpringSummer15 07_HUGO_M_SpringSummer15 10_HUGO_M_SpringSummer15 12_HUGO_M_SpringSummer15 13_HUGO_M_SpringSummer15 15_HUGO_M_SpringSummer15

DSC_0872
Wil jij gestyled worden door Kim? Klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s