Favoriete hotspots van personal shopper Jessica

Restaurant Panache
Dit restaurant ligt in de steeds leuker wordende Kinkerbuurt. Naast de Hallen is er nu een nieuwe parel neergestreken, Panache. Voorin het pand is een cocktail bar en achterin een super leuk restaurant. Er komt een leuke mix mensen op af. Op de menukaart is de ceviche een echte aanrader.
Ten Katestraat 117, 1053 CC Amsterdam
http://cafepanache.nl/
Panache

G’s
Voor de dagen dat je brak bent en zin hebt in een goede brunch met bloody mary’s en eggs benedict dan moet je naar G’s. Ze begonnen met een eerste café in de Jordaan en hebben recentelijk een nieuw café geopend in Oost. Ook hebben ze eens in de zoveel tijd een boot die door de grachten vaart waar ze een lunch serveren. Een echte must-go.
Goudsbloemstraat 91, 1015 JK Amsterdam, Linnaeusstraat 88, 1092 CP Amsterdam
http://reallyniceplace.com/
G's

Hoxton Hotel
Het is bijna zover, hét bekende hotel uit Londen, Hoxton, komt vanaf Juli naar Amsterdam. Er zal ook een leuke bar zijn dus ik kan niet wachten. Super leuk om een weekendje Amsterdam te boeken. Houd de website in de gaten voor het boeken van een kamer.
https://thehoxton.com/
Hoxton

Etikette
Etikette is een pop up restaurant waarbij een lunch of diner op een speciale locatie plaatsvindt. Vaak is het een 3 gangen lunch of diner met verschillende optredens. 2 jaar geleden vond de eerste Etikette plaats en sindsdien heb ik er nog geen één gemist. Enkele locaties: op een Jeu de Boules baan, op een boot, op een festival, in een loods. Volg ze op Facebook want je wilt dit zeker een keer meemaken.
https://www.facebook.com/ETIKETTEPOPUP?fref=ts Etikette

Het festival seizoen is weer begonnen
Mijn absolute favorieten zijn Open Air en Bacchus wijnfestival. Twee compleet verschillende festivals maar beide zo leuk. Open Air is echt een dance festival met bekende DJ’s.
Openair

Bacchus daarentegen is een soort parade voor alle leeftijden en is echt voor de wijn liefhebbers. Veel wijnhandelaren/winkels hebben hun eigen stand en je kan per glas hele goede wijnen aanschaffen.Bacchus

Ik ben sowieso op beide festivals te vinden. Snel kaartjes halen want het gaat altijd heel snel. Plus je kan vroege vogels tickets halen.
http://amsterdamopenair.nl/2015/
http://www.bacchuswijnfestival.nl/

Wil jij gestyled worden door Jessica? Klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s