How to wear: zomerschoenen

De mooie zonnige dagen staan voor de deur wat betekent dat je je voeten eindelijk uit die dichte schoenen mag halen. Haal ze tevoorschijn met zomerse schoenen! Ook deze zomer zijn de espadrilles weer helemaal hot. Ze zijn er in vele uitvoeringen; strepen, bloemen maar ook effen varianten. En doordat je er zo in en uit springt zijn ze gemakkelijk te dragen.

DSC_0737_2_1_2
Deze espadrilles van Scotch&Soda zijn mijn absolute favorite. Heerlijke casual schoenen voor de zomer met een mooi streeppatroon. Door het lichte materiaal zijn ze erg luchtig en zitten ze comfortabel. De dikke zool geeft stevigheid aan de schoen waardoor je ze zelfs bij een lange wandeling kunt dragen. Deze espadrilles zijn dan ook zeer geschikt voor de warme zomerdagen.

DSC_0736_1_2
Ook deze espadrilles van Scotch&Soda zijn heerlijke casual schoenen voor de warmere dagen in de zomer. De zool heeft een afwerking met stro waardoor het strand al in zicht is. Ook de palmprint op de schoen heeft een hoog vakantie gehalte.

DSC_0722_2_1
De espadrilles van Lacoste hebben een sportieve uitstraling. De streeppatronen zijn een echte trend. Door de blauw-witte combinatie zijn ze met vrijwel alles te combineren. De schoen heeft een dunne maar stevige witte zool. De ideale schoen voor de sportievelingen.

DSC_0719_1_1_2-2
De espadrilles van Lyle & Scott zijn de echte slip ons met elastiek aan de voorkant. Het patroon op deze schoen zorgt voor een eigentijdse uitstraling. Door de witte zool is ook deze espadrille eindeloos te combineren. De gele binnenzool maakt de schoen net wat frisser.

DSC_0709_3
De lage uitvoering van de Converse All Stars is ook een echte zomerschoen. Deze schoen is ideaal voor de zomerse feesten die vast al op de planning staan. De All Stars staan erom bekend dat ze goed lopen en lange tijd mee kunnen gaan. Deze off white variant geeft een extra zomers gevoel.

DSC_0726_2
Voor de iets koudere zomeravonden zijn de schoenen van Clae zeer geschikt. Deze dichte schoenen hebben toch een zomerse uitstraling vanwege de modellen en de kleurcombinaties. Deze blauw met bruine schoen is daar een voorbeeld van. De details aan de achterkant van de schoen maken het net wat specialer. De lichtgekleurde zool maakt de schoen fris en klaar voor de zomer.

 DSC_7467
Wil jij gestyled worden door Romy? Klik hier.

Een gedachte over “How to wear: zomerschoenen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s