Meet: personal shopper Merel

DSC_7541

Mijn naam is Merel en ik ben personal shopper bij The Cloakroom. Ik ben 24 jaar oud en woon in Amsterdam. Eigenlijk ben ik mijn hele leven al bezig met mode, als klein kind de hele dag verkleedpartijtjes houden, en nu nog wekelijks mijn hele garderobe opnieuw passen en setjes maken.

Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij Chantal Bles en heb ik mee morgen werken aan onder andere de styling voor The Voice of Holland en verschillende fotoshoots voor bekende magazines. Daarna heb ik nog op freelance basis gewerkt. Super leuke ervaring! Daarnaast heb ik altijd bijbaantjes gehad in kledingwinkels.

Wat zijn jouw favoriete merken en waarom?
Mijn favoriete merken bij ons zijn Scotch & Soda, Samsoe Samsoe en Filippa K. Ik vind Filippa K super mooi door zijn eenvoud en hoogwaardige kwaliteit. Samsoe Samsoe is lekker trendy maar toch heeft het dat minimalistische van de Scandinavische merken! En Scotch&Soda is draagbaar voor iedereen!

Waarom raad je mannen aan om gebruik te maken van The Cloakroom?
Ik ben super trots dat ik mij een van de medewerkers van dit toffe Start-up bedrijf mag noemen. De combinatie van styling/verkoop en de persoonlijke contacten met de klanten maakt het voor mij een ideale baan. Elke dag is weer anders! Wij proberen het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Je hoeft zelf de winkels niet meer in en krijgt thuis verassende items toegestuurd op basis van jouw kledingstijl, die je misschien zelf niet zou kiezen. Ideaal als je het mij vraagt!

Wat is het leukste compliment dat je hebt mogen ontvangen?
Een van de leukste complimenten die ik van klanten heb gehad:
‘Jeetje Merel, alsof je me al jaren kent’
‘Dankzij jouw is mijn kleding kast super leuk bijgevuld’

Welke 3 items mogen niet ontbreken in de garderobe van de man?
De drie items die wat mij betreft niet mogen ontbreken in een man zijn garderobe zijn:
– Een goed basic wit overhemd.
– Een goede basic jeans die je zowel voor werk als in je vrije tijd kan dragen.
– Een basic pullover

Wil jij gestyled worden door Merel? Klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s